5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][9]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfkesä 2012 Road Trip -ohjelma vierailee golfkohteissa

Golfpiste.tv Golfkesä 2012 Road Trip vierailee kymmenen jakson aikana suomalaisissa golfkohteissa. Ensimmäisessä jaksossa ollaan Vierumäellä. Katso ohjelma Golfpiste.tv:stä.

Road Tripissa laitetaan kenttien toimihenkilöitä koville Piinapenkissä, haastetaan kentän pro mahdottomaan lyöntiin ja nähdään kaikkea hauskaa maan ja taivaan väliltä. Tavoitteena on, että kaikki voivat katsoa peiliin ja luvata, että lajista olisi jo aika poistaa tiukkapipoisuus.

”Herätämme varmasti tunnereaktioita. Toivottavasti suurin osa nauraa ja osa saattaa pyöritellä silmiään. Tavoitteena on, että voimme lähettää viestiä golfin hauskuudesta. Ohjelmassa mennään kovaa vauhtia osiosta toiseen – välillä ollaan informatiivisia ja välillä laitetaan kroppaa likoon hauskalla tavalla”, ohjelman tuotannosta vastaava Nikke Tyry toteaa.

Ohjelmassa tutustutaan kenttien ja henkilöiden lisäksi myös alueen muihin aktiviteetteihin. Tässä maailmassa harrastetaan kaikkea fine diningin ja menevän urheilun välillä.

”Toivottavasti katsojat osaavat ottaa tosi-tv –tyylisen ja rennon linjan vastaan. Kuvauksessa olemme hakeneet laadukkaan materiaalin rinnalle aitoa ”behind the scenes” -linjaa. Yksi tärkeimmistä ideoista on, että koko viisikko kuvaajat mukaan lukien näkyvät ja seikkailevat”, kuvauksesta vastaava VeVe Median toimitusjohtaja Juho Vesanen jatkaa.

Golfpiste.tv Golfkesä 2012 Road Tripin ensimmäisessä jaksossa vieraillaan Vierumäellä. Seuraavana on vuorossa Vanajanlinna.

Road Tripin uudet jaksot ilmestyvät aina maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelma nähdään myös Nelonen Pro1 ja Pro2 -kanavilla, seuraa ohjelmatietoja.

Käy katsomassa ohjelma ja laita kommenttisi www.facebook.com/golfpiste. Vastaajien kesken arvomme Garmin Approach S3 -golfkellon.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)