26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf+ osastolla uutta ohjelmaa Golfmessuilla

Julius Pohjola on yksi PGA-valmentajista joka on viikonloppuna Golf Areenalla opastamassa pelaajia TrackManin avulla.

Golfvälineet, peli- ja matkakohteet Suomessa ja ulkomailla sekä paljon muuta lajin harrastajia kiinnostavaa on esillä perjantaina kello 12.00 käynnistyvillä Golfmessuilla. Samalla messulipulla pääsee Pasilassa tutustumaan myös kahdeksan muun liikuntaan ja vapaa-aikaan liittyvään kokonaisuuteen.

Golfpisteen ja GolfLehti & Golf Digestin yhteinen osasto on saanut nimekseen Golf+ Areena. Nimi tulee GolfLehden digitaalisesta käyttöliittymästä, jossa on lehden vakiosisällön lisäksi runsaasti Golf Digestin ja kotimaisen toimituksen tuottamaa Golf+ lisäsisältöä. Artikkeleita, kuvia ja etenkin artikkeleihin liittyvää videomateriaalia, jotka nostavat sisällön arvon aivan toiselle asteelle.

Messujen aikaan osastoillamme pääsee tutustumaan Golf+ tuotteen monipuoliseen tarjontaan ja tekemään myös tilauksen vaivatta.

Osastolla messukävijöille tarjotaan kauden alla huippuluokan lyöntikartoitusta ja siihen liittyvää opetusta. Suomen PGA:n valmentajat analysoivat Trackman pallotutkan ja videon avulla pelaajien suorituksia ja antavat vinkkejä niiiden parantamiseksi.

Trackman mittaa suorituksesta lähes kaiken oleellisen tiedon. Yhdistettynä videoon se on lahjomaton apuväline, jota suuri osa maailman huipuista kuljettaa jopa kisamatkoillaan mukanaan.

”Harrastelijan kanssa pystymme tekemään kartoituksen ja antamaan kotitehtäviä omaan harjoitteluun. TrackMan on niin koukuttava laite, että kerran sitä kokeiltuaan pelaaja janoaa lisäinfoa. Tämä on harjoitteluun innostava apuväline, joita Suomessa on jo parikymmentä”, kertoo Suomen myynnistä vastaava Mika Utria.

TrackMan analyysejä varten Golf+ Areenalla on neljä lyöntipaikkaa, joilla kullakin on PGA Pro ohjeistamassa.

Opetussessio kestää kymmenen minuuttia. Varaukset jonotusperiaatteella paikanpäällä.

Golfpiste.com-sivuston ja GolfLehden yhteistyökumppanin PGA:n jäsenet tarjoavat opetuksen kaikkina kolmena päivänä ilman veloitusta. Golf+ Areenalla on myös ensiluokkaiset välineet lainattavissa.

”Tavoitteemme on innostaa suomalaiset golfarit kehittämään itseään. Luonnollisesti haluamme myös markkinoida jäsenkuntamme monipuolista osaamista, yksityistunteja sekä ryhmäopetuksia. Saimme viikonlopuksi mukaan Golf+ Areenalle varsin kokeneen ja arvostetun ryhmän ammattilaisia”, iloitsee PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso.

Petteri Nykyn valmennettaviin kuuluu mm. <a href=Matilda Castren." src="/wp-content/uploads/2014/03/12022907222207.jpg">

Petteri Nykyn valmennettaviin kuuluu mm. Matilda Castren.

Valmentajajäsenistä ovat mukana mm. Petteri Nykky, Julius Pohjola, Harri Minkkinen, Harri Murtonen, Jyry Peltomäki, Tomi Tolsa ja Heini Haapala. PGA:n pelaajajäseniä Golf+Areenalla edustavat Markus Ervasti,Matti Meriläinen, Henri Pyykölä, Tuomas Pollari sekä Tuomas Tuovinen.

Kaikkina kolmena päivänä TrackMan lyöntikartoitus on avoinna messujen aukeamisesta alkaen. Vastaanotto päättyy 30 minuuttia ennen messujen sulkeutumista.

<a href=Mika Piltz ( oik.) jakaa oppejaan Golf Areenalla kaikkina kolmena päivänä." src="/wp-content/uploads/2014/03/13031410545669.jpg">

Mika Piltz ( oik.) jakaa oppejaan Golf Areenalla kaikkina kolmena päivänä.

Jo perinteisenä ohjelmanumerona koetaan päivittäin Mika Piltzin noin 20 minuutin mittainen opetussesio suurelle yleisölle. Piltz käy vapaaehtoisen yleisön joukosta valitun oppilaan kanssa läpi perusasioita.

Piltzin klinikat pe 15.20-15.40, la 13.15-13.35 ja 16.50-17.10, su 13.00-13.20.

GolfBalancen asiantuntija järjestää osastolla tietoiskun mailojen räätälöinnistä harrastelijalle sopivaksi lauantaina 13.35-13.55, 16.30-16.50 sekä sunnuntaina 13.20-13.40.

Esillä ovat myöskin juniorit, seurajoukkueiden välinen PGA Junior ProAm Haaste nähdään Golf+ Areenalla pe 15.40-16.00, la 13.55-14.15 sekä su 13.40-14.00

Teemu Tyry

Golfmessut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje