Golf+ digiextra sukeltaa syvälle The Openin tunnelmiin - Golfpiste.com

31.1.–7.2. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][8]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf+ digiextra sukeltaa syvälle The Openin tunnelmiin

The Open, St. Andrews ja Old Course ovat yhdistelmä, josta varmasti kaikki golfia ammatikseen pelaavat näkevät märkiä unia. Ja erityisesti tuon kilpailun voittamisesta.

”Jos haluat olla pelaaja, joka muistetaan, sinun on voitettava The Open St. Andrewsissa”, sanoo Jack Nicklaus, joka voitti omansa 1970 ja 1978.

The Open pelataan Old Coursella viiden vuoden välein, joten St. Andrewsissa voittamiseen tulee tilaisuus harvemmin kuin olympiamitalin voittamiseen. Tänä vuonna kilpailusta odotettiin jo kaksi majoria voittaneen maailmanlistan kakkosen Jordan Spiethin ja ykkösen Rory McIlroynkaksintaistelua. Nyt tuo kohtaaminen tässä kilpailussa siirtyy viidellä vuodella eteenpäin McIlroyn loukattua jalkansa.

Spieth valmistautuu tavoittelemaan kauden kolmatta majoriaan erikoisella tavalla: hän pelaa viikkoa aikaisemmin John Deere Classicin USA:ssa ja näin kenttään ja olosuhteisiin tutustuminen jää lyhyeksi, kun ottaa vielä huomioon, että teksasilainen ei ole pelannut Old Coursella yhtään täyttä kierrosta.

Golf+ digiextrasta löydät myös Mikko Ilosen tunnelmat ennen kilpailua. Mikon The Open -taival käynnistyi 15 vuotta sitten samassa paikassa.

St. Andrewsissa pitkän ja menestyksekkään uransa päättävät Tom Watson (viisi The Openin voittoa) ja Sir Nick Faldo (voittanut kahdesti Old Coursella). Mitä legendaariset pelaajat odottavat viimeiseltä kilpailultaan ja millaisia muistoja heillä on?

The Openia on helpompi seurata televisiosta, kun tutustuu The Open -extran kenttäesittelyyn. Siinä käydään läpi Old Course väylä väylältä tekstin ja videoiden avulla.

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli on myös Steve Williamsintarina. Raymond Floydin, Greg Normanin, Tiger Woodsin ja Adam Scottin bägiä kantanut Williams jäi eläkkeelle viime kauden jälkeen ja muistelee erityisesti vuosia Tigerin kanssa. Williams kertoo muun muassa, mikä on ollut kaikkein sankarillisinta, mitä hän on golfissa nähnyt. Adam Scott on saanut houkuteltua veteraanin vielä mukaan St. Andrewsiin.

Golf+ palvelun löydät osoitteesta digi.golfdigest.fi ja se maksaa neljältä kuukaudelta 8,30 euroa. Vuosimaksu on 24,90 euroa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje