Golf Digestin U.S. Open digiextra on ilmestynyt - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf Digestin U.S. Open digiextra on ilmestynyt

Golf Digestin U.S. Open digiextra on ilmestynyt. Lehden tilaajat pääsevät lukemaan sitä osoitteessa digi.golfdigest.fi

Merionin East Coursea on pidetty liian lyhyenä major-turnaukseen. Kilpailu palaa kuitenkin kentälle 32 vuoden tauon jälkeen ja nyt voittamiseen vaaditaan hyvää pelistrategiaa, tarkkoja avauksia ja vaikeiden viheriöiden hallintaa. Openista ei tule pituuslyöntikisaa.

Golf Digestin digiextra esittelee 100 vuotta vanhan kentän ja sen klubin historian. Merion Golf Club on todellinen golfklubi ja se näkyy ja tuntuu kaikessa. Klubin lattioita ovat tallanneet piikkikengillään lajin legendat eikä kenkien käyttöä rajoiteta vieläkään missään klubin tiloissa. Lattialaudat kertovat omaa tarinaansa.

Digilehdessä esitellään kenttä väylä väylältä: tekstin lisäksi tarjolla on myös flyover-videoita. East Coursen par on 70 ja sillä on ainoastaan kaksi par 5 –väylää. Kenttä ei ole kuitenkaan helppo, siitä pitävät yli 100 bunkkeria ja vesiesteet huolen.

Tiger Woods on kisan ehdoton ennakkosuosikki, mutta päätoimittaja Teemu Tyry nostaa esiin myös muita kovia

nimiä. Näiden joukossa on myös Matteo Manassero, joka on viime viikkoina ollut erinomaisessa vireessä. Kenttä on kuin räätälöity italialaiselle, joka nk. isoilla kentillä häviää muille avauksissaan, mutta nyt Manassero pääsee käyttämään vahvuuksiaan lähipelissä.

Digiextrassa kerrotaan myös, miten Lee Trevino kesytti kentän ja Jack Nicklausin vuonna 1971 Openissa. Toimittaja Dan Jenkins on seurannut Openeita 60 vuotta ja nostaa esiin merkittävimpiä tapahtumia. Samalla kentällä nähtiin myös 32 vuotta sitten harmillinen episodi, jossa hitaasta pelaamisesta annetut rangaistukset kumottiin.

GD 4 –digilehti nyt ilmaiseksi

Mikko Ilosen upean Nordea Mastersin voiton kunniaksi Golf Digestin tuoreeseen digilehteen pääsee nyt tutustumaan ilmaiseksi 10.6. saakka. Lehti löytyy osoitteesta digi.golfdigest.fi tai App Storesta voit ladata ilmaiseksi applikaation haulla Golf Digest Suomi.

Digilehdessä on myös runsaasti lisämateriaalia: lisää opetusjuttuja sekä niihin liittyviä videoita, laaja artikkeli maailman kuuluisimmasta valmentajasta Butch Harmonista sekä golfin tv-julkkikseksi nousseesta Holly Sondersista.

Näin pääset lukemaan digilehtiä

Golf Digestin digilehtiä voivat lukea lehden kestotilaajat verkossa osoitteessa digi.golfdigest.fi ja App Storen appilla (Golf Digest Suomi). Digilehti vaatii kirjautumisen.

Digilehden voi lukea tableteilla, tietokoneella uusimpien selaimien avulla (esim. IE9+, Safari, Chrome ja Firefox) sekä älypuhelimilla.

Applen laitteilla voi ladata App Storesta Golf Digest Suomi –appin. Sen avulla digilehden voi ladata omalle päätelaitteelle, mutta muistin säästämiseksi videot näkyvät ainoastaan verkkoyhteyden avulla. App Storesta voi ostaa myös yksittäisiä irtonumeroita hintaan 7,99 euroa ja digiextran hintaan 2,99 euroa.

Golf Digestin kestotilaajat voivat kirjautua digilehteen tilauksen yhteydessä antamallaan sähköpostiosoitteella ja asiakasnumerolla. Asiakasnumero löytyy Golf Digestin laskusta tai lehden takakannesta osoitetietojen yhteydestä. Asiakasnumerosta pitää jättää alun nollat ja lopun kirjaimet pois.

Jos kirjautumisessa on ongelmia tai kestotilaaja ei ole antanut tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitettaan, apua saa Otavamedian asiakaspalvelusta, puhelin (09) 156665 tai www.otavamedia.fi/asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 8.00-17.00.

Golf Digest ilmestyy tänä vuonna 12 kertaa. Kahdeksan numeroa julkaistaan sekä lehtenä että digiversiona ja lisäksi digiin tulee neljä major-extraa, joista toinen eli U.S. Openia käsittelevä on jo ilmestynyt.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje