Golf Digestin digilehti nyt ladattavissa App Storesta - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf Digestin digilehti nyt ladattavissa App Storesta

Mikko Ilonen pääsi tutustumaan Golf Digest digiin etukäteen ja menevälle miehelle se on erinomainen vaihtoehto. Lehden lukeminen ei ole sidottu aikaan tai paikkaan. Kuva Vesa Koivunen.

Viime keskiviikkona samaan aikaan Golf Digest lehden kakkosnumeron kanssa julkistettu digilehti sai Golfmessuilla erittäin positiivisen vastaanoton. Myös digilehdessä oleva kysely osoittaa, että runsas lisämateriaali videoineen ja kuvineen on lukijoiden mieleen.

Golf Digest ilmestyy tänä vuonna 12 kertaa, joista kahdeksan myös painettuna lehtenä. Digiextrat painottuvat golfin neljään majoriin ja ne ilmestyvät pari viikkoa ennen kilpailua. Ensimmäinen Mastersia käsittelevä digiextra julkaistaan viikolla 13 ja se on kaikille vapaa näytenumero.

digi.golfdigest.fi –osoitteesta löytyvä digilehden näytenumero on toteutettu HTML5-tekniikalla eli lehti on luettavissa netti- ja 3G-yhteyden avulla useimmilla verkkoselaimilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Ja koska digilehti on netissä, sen lukeminen ei rasita käytettävän päätelaitteen muistia, sillä materiaalia ei tarvitse ladata koneelle.

Nyt Golf Digest digilehti on saatavilla myös Applen App Storesta haulla Golf Digest Suomi. Sieltä lehden voi ladata omalle päätelaitteelleen ja lukea sitä tilanteissa, jolloin ei ole nettiyhteyttä. Koska digilehdessä on runsaasti videomateriaalia, olemme halunneet säästää päätelaitteiden muistikapasiteettia siten, että videoita ei voi ladata koneelle. Niitä voi katsoa nettiyhteyden kautta.

Muu lisämateriaali kuten esimerkiksi paljon kiitosta saanut sormella tai hiirellä liikuteltava svingisarja latautuu päätelaitteelle, samoin muut lisämateriaalit.

App Storesta Golf Digestin kestotilaajat voivat ladata lehden kirjauduttuaan digilehteen. Kirjautumiseen tarvitaan tilaajan Otavamedian asiakaspalveluun ilmoittama sähköpostiosoite ja tilausnumero, joka löytyy joko laskusta tai lehden takakannesta osoitteen yhteydestä. Mikäli kestotilaaja ei ole antanut tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitettaan, hän saa digitunnuksensa ottamalla yhteyttä Otavamedian asiakaspalveluun, puh. (09) 156665 tai asiakaspalvelu@otavamedia.fi

App Storesta voi ostaa myös yksittäisiä irtonumeroita, joiden hinta on 7,99 euroa. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä digiextra maksaa 2,69 euroa per kappale.

Golf Digestin vuosikerta (8 lehteä ja 12 digilehteä) maksaa 79 euroa. Pelkän digilehden hinta on 59 euroa.

Paljon kysyttyä

HMTL5-tekniikan yhtenä etuna on se, että digilehden käyttöä ei ole rajoitettu tietyn valmistajan laitteille. GD digi toimii varmimmin Applen iPadilla, joillain Samsungin ja Kindlen malleilla sekä puhelimista iPhonella ja Nokia Lumialla. Golf Digest digilehti osaa myös mukautua sen perusteella, millä laitteella sitä luetaan. Esimerkiksi älypuhelimessa näkymä on erilainen kuin tietokoneen suurella ruudulla.

Palautetta on tullut siitä, että digilehti ei toimi kunnolla Internet Explorer 8-selaimella. Tämä ongelma poistuu, jos lataa koneelleen joko Chrome- tai Firefox-selaimen. Lehti toimii hyvin IE9 + selaimilla. Myös joissakin älypuhelinmalleissa oletusselaimen vaihto Chromeen tai Firefoxiin parantaa käytettävyyttä.

Digilehden sisällysluettelon saa tabletilla esiin napauttamalla näyttöä keskeltä ruudun yläosaa. Tietokoneella sisällysluettelo löytyy klikkaamalla hiirellä näytön oikeaan yläkulmaan. Sisällysluettelosta on helppo siirtyä suoraan haluamaansa artikkeliin ja luettelo kertoo myös, missä artikkeleissa on lisämateriaalina video. Mikäli olet ladannut lehden App Storesta koneelle eikä sinulla ole nettiyhteyttä, videomerkit eivät ole näkyvissä. Ne tulevat esiin heti, kun laitteesi saa netti- tai 3G-yhteyden.

Jatkamme Golf Digest digilehden kehittämistä ja uusia päivityksiä tulee jo toukokuun loppuun mennessä. Siksi toivommekin lukijoiden palautetta sähköpostilla palaute@golfdigest.fi

Tuetut laitteet ja ohjelmistoversiot

SelaimetSafari – Versio 4.0 + Chrome – Versio 15.0 + Firefox – Versio 10.0 + Internet Explorer – Versio 9.0 +

TabletitSamsung Android Galaxy Tab 8.9 – OS 3.0 + Kindle Fire – OS 6.2 + iPad 1 – iOS 5.0 + iPad 2 – iOS 5.0 + iPad Retina – iOS 5.0 +

Puhelimet iPhone 3G – iOS 5.0 + iPhone 4 – iOS 5.0 + iPod Touch – iOS 5.0 + Nokia Lumia 800 – WP 7.5 +

Jari Jokinen

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)