Golf Daddy yhdistää Tampereen seudun golfosaajat - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golf Daddy yhdistää Tampereen seudun golfosaajat

Pirkkala Golfin opetuksesta ja välinemyynnistä vastaa jatkossa Golf Daddy.

Golf Daddy markkinointinimen saava yritys yhdistää golfkoulun, golfkauppaketjun ja golfhallin Tampereella. Pirkanmaalla golfkoulu 4GROUP OY:n omistavat golfin ammattilaiset, Jouni Laine ja Jussi Syrjälä.

JLGolf Academy on palvellut golfareita opetusasioissa jo 1992 lähtien ja on nykyään yksi Suomen suurimmista golfkouluista. Tampereen Golfhalli valmistui vuonna 2006. Messukylässä sijaitseva kiinteistö palvelee lajin harrastajia talvikaudella ja lukeutuu eittämättä maamme parhaisiin.

Tapahtuneen kaupan myötä yrityksen omistuspohja laajenee, kun toimintaan lähtevät mukaan tamperelaiset Timo Laine, Riki Huhtala ja Mikko Asonen. ”Yrityskauppa on luonnollinen jatke pitkään jatkuneelle yhteistyölle. Uusien omistajien mukanaan tuomat lisäresurssit mahdollistavat toimintojen nopeamman kehittämisen ja laajentamisen”, kertoo Jouni Laine.

Jussi

Jussi Syrjälä (vas. ) ja Jouni Laine (oik.) lukeutuvat Golf Daddyn omistajiin. Anssi Kankkonen opettaa talvisin heidän isännöimässään hallissa.

Opetustoiminnan ja golfhallin pyöriittämisen lisäksi kolmanneksi kivijalaksi nousee välinekauppa, jossa Markonline Oy:lla on Pirkanmaalla entuudestaan vahva asema. Liikkeet sijaitsevat kesäkaudella Golf Pirkkalassa, Tammer-Golfissa, Hiisi-Golfissa ja Toriseva Golfissa Virroilla sekä talvikaudella Tampereen Golfhallilla.

”Pirkkalan golfklubilla olevaa golfkauppaamme laajennetaan parhaillaan. Tampereen Golfhallille avaamme tulevalle talvikaudelle golfin suurmyymälän, joka tulee palvelemaan golfareita ympärivuotisesti. Samalla lisäämme lyöntipaikkoja suosittuun talviharjoittelukeskukseen”, kertoo Markonline Oy:n toimitusjohtajana ja 4GROUP Oy:n yhtenä uutena omistajana jatkava Mikko Asonen

. ” Mielestämme golfalalla on Suomessa paljon käyttämättömiä mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa. Tulemme parantamaan harjoittelumahdollisuuksia entisestään ja avaamme muun muassa FlightScope analysaattorilla varustetun Golf Studion kesä- ja talvikausille sekä lisäämme golfhallimme kapasiteettia ja toiminta-mahdollisuuksia, kertovat uudet omistajat Riki Huhtala ja Timo Laine.

”Ammattitaitoinen, ystävällinen ja palvelukeskeinen toiminta tulee olemaan myös jatkossa meidän kaikkien golfammattilaistemme tärkein tavoite”, linjaa Jussi Syrjälä.

” Yhdistyminen tuo mukanaan paljon muutoksia toimintaamme ja tavoitteemme on tiedottaa niistä aktiivisesti ja näkyvästi kesän aikana, Syrjälä jatkaa.

Yhdistettävien yritysten yhteinen liikevaihto oli vuonna 2012 noin 1,5 miljoonaa euroa. ”Kasvua tässä haetaan. Uskomme vahvasti siihen, että kykenemme tuplaamaan liikevaihtomme muutaman vuoden aikana. Hallin laajennus toisen kerroksen osalta tuo 200-300 lisäneliötä ”, Jouni Laine määrittelee tavoitteita ja toimenpiteitä.

Golfalallla vastaavaa toimintojen yhdistämistä on tapahtunut varsinkin pääkaupunkiseudulla, jossa maamme suurimmat välinekauppiaat Golf Balance, Golf-Center, Peltomäki Golf ja Golfpoint ovat yhteistyökumppaniensa kanssa laajentaneet toimintaansa harjoitteluun ja opetukseen liittyviin toimintoihin.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (5 kpl)