Full Swing saa jatkoa - Golfpiste.com

28.3.–4.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][6]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Full Swing saa jatkoa

Brooks Koepka ja Justin Thomas olivat ykköskauden tähtiä. Toisella tuotantokaudella keskiössä ovat eri pelaajat. Kuva: Getty Images

Sarjan ensimmäisen tuotantokauden vastaanotto ei ole ollut pelkästään ylistävää.

Netflix ilmoitti tiistaina, että PGA Tourin pelaajista ja elämänmenosta kertova Full Swing -sarja saa jatkoa. Itse asiassa työ on jo aloitettu ja materiaalia toiseen tuotantokauteen purkitettu helmikuisesta Phoenix Openista lähtien.

Netflixin mukaan niin Full Swing kuin tenniksestä kertova, perusidealtaan samankaltainen Break Point ovat olleet menestyksiä. Siksi jatkoa halutaan tehdä ja takoa, kun rauta on vielä kuumaa.

Sarjan tuotantotiimi pysyy samana. Myös toinen kausi pyrkii kurkistamaan kulissien taakse. Kakkoskaudella seurataan kuitenkin eri pelaajia kuin ykköskaudella, jolloin keskiössä olivat Rory McIlroy, Jordan Spieth ja Justin Thomas sekä Brooks Koepka, Sahith Theegala, Matt Fitzpatrick, Tony Finau ja muutamat muut.

”He olivat joka paikassa. Väliviikkoina he filmasivat kotonani. He taltioivat paljon materiaalia. Ajattelinkin sen menevän niin, kun suostuin mukaan. Sanoin asiasta vaimolleni, joka oli myös täysillä mukana”, Tony Finau kertoo.

Suuriin satsauksiin nähden lopputulos on jakanut voimakkaasti mielipiteitä. Monen katsojan mielestä sarja ei ole onnistunut valottamaan kiertueen ja sen tähtien elämään kovinkaan ennalta-arvaamattomalla ja kiinnostavalla tavalla. Moneen muuhun samankaltaiseen urheiludokumenttiin verrattuna lopputulosta on pidetty laimeana ja innottomana. PGA Tourin ja viime vuonna alkunsa saaneen LIV Golfin välisen vastakkainasettelun olisi luullut nousevaan suureen rooliin, mutta koko teema on siloteltu lopputuotteesta lähes kokonaan.

Riittävän moni sarjasta on kuitenkin pitänyt, kun jatkoa on luvassa.

Full Swing on ollut katsottavissa Netflixissä 15. helmikuuta alkaen. Toinen tuotantokausi valmistuu vuoden 2024 alkumetreillä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje