Floridalainen “lähestymislyönti” – pallon sijasta griinille ilmestyi lentokone - Golfpiste.com

21.3.–28.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Floridalainen “lähestymislyönti” – pallon sijasta griinille ilmestyi lentokone

Kuva: Getty Images

Kukaan ei loukkaantunut lentokoneen hätälaskussa. 

Golfkentillä sattuu tunnetusti jos jonkinnäköistä. Tämän viikon torstaina Del Tura Golf & Country Clubilla pelanneet saivat todistaa pienlentokoneen hätälaskua, minnepä muualle kuin kentän yhdeksännen väylän viheriölle.

Floridassa sijaitsevan klubin West-kentän yhdeksäs väylä on 300-metrinen par 4. Se riitti yksimoottoriselle Piper PA-28R -mallisen koneen lentäjälle hätälaskun suorittamiseen. Koneessa ei ollut tapahtumahetkellä muita matkustajia.

Kyseisellä väylällä olleet pelaajat havahtuivat takaa saapuvaan kovaa meteliä pitäneeseen koneeseen. Ulkoisesti kaikki näytti olleen kunnossa, sillä tulta tai savua kone ei tupruttanut.

Koneen pilotti osasi ajoittaa “lähestymisensä” griinille täydellisesti, sillä menopeli pysähtyi juuri ennen lippua. Hän nousi hyväkuntoisena kyydistä ja sanoi lentokoneen moottorissa olevan jotain vikaa.

Pelaamassa ollut ryhmä halusi pelata väylän loppuun, joten he siirsivät koneen pois griiniltä ja peli sai jatkua. Vahinkoja ei päässyt syntymään siten tuloskortteihinkaan.

Paikallisen WINK News median mukaan tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun kyseiselle alueelle iskeytyi pienlentokone. Reilu 30 vuotta sitten kone osui kentän lähellä sijaitseviin taloihin. Tuolloin viisihenkisen matkustajaseurueen jäsenet loukkaantuivat, mutta selvisivät onnettomuudesta hengissä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)