- Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[0][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Entinen Liverpool-tähti lupasi maksaa golfklubinsa työntekijöiden palkat koronakriisin ajalta

Uransa 2018 päättänyt Glen Johnson on innokas golfin harrastaja. Kuva: Getty Images.

Entinen Englannin maajoukkuemies on innokas golfari, eikä hän halua jättää kotiklubinsa työntekijöitä pulaan.

Liverpoolin ja Englannin maajoukkueen entinen oikea laitapuolustaja Glen Johnson on innokas golfin harrastaja. Enimmäkseen Jonhson svingailee Beaverbrook Golf Clubilla Lontoon eteläpuolella.

Johnson oli klubilla nauttimassa päivällistä viime viikon maanantaina, kun tieto golfkenttien sulkemisesta Englannissa tavoitti seurueen. Klubin työntekijät ottivat uutisen erittäin raskaasti ja osa purskahti itkuun.

”Me pyysimme heitä istumaan alas ja sanoimme: ’Älä huoli tästä. Tämä paikka on näin hieno vain teidän ansiostanne, siksi miten te kohtelette meitä ja mitä teette puolestamme”, Johnson kertoi Talk Sportin haastattelussa.

”Siispä 8–10 seurueemme jäsentä päätti, että olipa tulossa kuinka pitkä tauko tahansa, me kaivaisimme niin paljon rahaa, että henkilökunnalle löytyy töitä ja täysi palkka. Riippumatta siitä, onko klubi suljettu kuusi tai kahdeksan kuukautta, olipa se kiinni kuinka kauan tahansa”, Johnson sanoi.

Kokonaan Johnsonin seurueineen ei tarvitse palkkoja maksaa. Lomautuksen ajalta työntekijät olisivat oikeutettuja 80% palkasta. Maksettavaksi jää vain puuttuva viidennes. Siitä huolimatta tekoa voi pitää avokätisenä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje