23.2.–5.3. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][40]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Emilia Ottela vastaamaan Golf GameBookin B-to-B -liiketoiminnasta

Suomen Golfliiton entinen talouspäällikkö Emilia Ottela aloittaa työt Gamebookin palveluksessa toukokuun alussa.

Emilia Ottela aloittaa toukokuun alussa GameBook Oy:n palveluksessa Chief Business Officerina. Ottela ottaa vastuulleen GameBookin business-to-business -asiakkuuksien hoidon ja kehittämisen.

Suomalaisyritys tunnetaan parhaiten Golf GameBook -sovelluksesta, jolla on maailmanlaajuisesti yli 630 000 käyttäjää. Suomessa sovellus on osa Golfliiton virallista digitaalista jäsen- ja tasoituskorttia.

”GameBook haluaa tehdä lajin harrastamisesta entistä hauskempaa ja tarjoamme sovelluksen kautta monipuolisia palveluita golfin harrastajille. Samaan aikaan kehitämme golforganisaatioille ja golfklubeille lisäarvoa antavia palveluja. Uskon, että tässä liiketoiminnassa saamme paljon hyötyä Ottelan kokemuksesta ja kontakteista golftoimialalla”, Mikko Manerus, GameBookin toimitusjohtaja ja perustaja toteaa.

GameBook on uudistanut Suomen Golfliiton digitaalisen ekosysteemin sekä tekee yhteistyötä mm. Ruotsin Golfliiton ja maanosan johtavan ammattilaiskiertueen European Tourin kanssa.

”Myös golfin kansainväliset kattojärjestöt ovat ottaneet digitaalisuuden keskeiseksi kulmakiveksi, kun lajia halutaan kasvattaa. Kehitystä ohjaa vuonna 2020 voimaan tuleva maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä, joka yhdistää kaikki lajin harrastajat”, Manerus toteaa.

Ottela palaa Suomeen Englannista, jossa hän on viimeisen lukuvuoden ajan opiskellut St. Mary’s Universityssa journalismia ja kansainvälistä urheiluviestintää sekä -politiikkaa. Aiemmin Ottela työskenteli Golfliitossa vastaten mm. talous- ja tietohallintoasioista. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.

”Aiemman Golf GameBookin kanssa tehdyn yhteistyön kautta olen päässyt jo hyvin tutustumaan tulevaan organisaatioon ja toimintamalleihin, joten tavallaan pääsen tuttuun ympäristöön. Näen Golf GameBookissa valtavan mahdollisuuden ja samalla haasteen olla mukana viemässä golfin digitalisoitumista eteenpäin”, Ottela sanoo.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje