26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Dustin Johnson antoi tylyt potkut valmentajalleen

Dustin Johnsonin ja Claude Harmon III:n hedelmällinen yhteistyö tuli päätökseen. Kuva: Getty Images

Claude Harmon hämmästeli nähtyään DJ:n yliopistoaikaisen valmentajansa hoteissa.

Tieto valmentajasuhteen päättymisestä tulee urheilussa usein puun takaa. Näin voisi sanoa myös Claude Harmon III:n tapauksessa, jonka erottamisesta Dustin Johnson ilmoitti hänelle viikonloppuna tekstiviestitse.

Harmon kertoi yllättyneensä nähtyään Johnsonin tekevän yhteistyötä Allen Terrellin kanssa viime kuussa pelattujen RBC Heritage – ja PGA Championship -turnausten yhteydessä.

Claude Harmon sanoi Golf Channel -kanavalle tiedustelleensa Johnsonin valmentajakuvioista, mutta jälkimmäinen ei ollut hänen mukaansa vastannut tähän kysymykseen. Lopulta viime lauantaina Johnson oli viestittänyt Harmonille kaksikon yhteistyön päättymisestä.

Terrell on Johnsonin yliopistovuosien valmentaja, ja toimii Etelä-Carolinassa sijaitsevan, DJ:n omaa nimeä kantavan golfkoulun johtajana.

Claude ja hänen isänsä Butch Harmon ovat valmentaneet Johnsonia viisi vuotta. DJ:n managerin mukaan yhteistyö Butch Harmonin kanssa kuitenkin jatkuu vielä videon välityksellä ja pelaajan Las Vegasin käyntien yhteydessä.

”Minulla on iso kunnioitus Claudea kohtaan sekä valmentajana että ystävänä. Arvostan sitä kaikkea mitä hän on tehnyt urani eteen. Claude on auttanut minua saavuttamaan monia tavoitteitani”, Johnson sanoi tiedotteessa.

Muun muassa maailmanlistan ykkösen Brooks Koepkan valmentajana toimiva Claude Harmon kertoi tuntevansa ylpeyttä saatuaan työskennellä Johnsonin kanssa.

DJ puolustaa tällä viikolla Hamiltonissa pelattavan Canadian Openin viimevuotista voittoaan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje