Drive Shack on hupigolfin uusin tulokas - Golfpiste.com

21.–28.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[19][33]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Drive Shack on hupigolfin uusin tulokas

Drive Shackissa toisesta ja kolmannesta kerroksesta on parhaat näkymät rangen kohteisiin.

Markkinajohtaja Topgolf saa Drive Shackista kovan haastajan.

Erilaisia rangeja on maailma väärällään, mutta etenkin Yhdysvalloissa Topgolf on vienyt range-elämyksen uusiin ulottuvuuksiin. Kaupunkien sykkeessä sijaitsevat monikerroksiset ranget ovat tuoneet golfelämyksen muidenkin kuin vain golfin harrastajien saataville.

Nyt Topgolf on saanut haastajan, Drive Shackin, joka iskee samoille markkinoille Topgolfin kanssa. Ensimmäinen Drive Shack avattiin puolitoista vuotta sitten Orlandoon, ja sen jälkeen on avattu kolme muuta Drive Shackia Yhdysvaltojen itä- ja kaakkoisosiin. Drive Shack -perheen uusin tulokas on Floridan West Palm Beachiin lokakuussa avattu viihdekeskus.

Siinä missä Topgolfilla on Yhdysvalloissa 53 eri toimipaikkaa, Drive Shackin neljä rangea on vielä varsin vaatimaton luku. Drive Shack on kuitenkin ilmoittanut sijoittavansa 300 miljoonaa dollaria uusien paikkojen rakentamiseen, joten Topgolf saa Drive Shackista todella varteenotettavan haastajan tulevaisuudessa.

West Palm Beachin Drive Shack on kolmekerroksinen range, jossa on 96 lyöntipaikkaa. Jokainen lyöntipaikka on varustettu televisioilla ja tablettitietokoneella, jonka avulla ohjataan kaikkea toimintaa. Käyttöliittymä on varsin helppokäyttöinen, ja runsaslukuinen henkilökunta on valppaana auttamassa, jos koneiden kanssa on alkuhankaluuksia.

Drive Shackissa pallon lentoa seurataan Trackman Range -teknologialla. Pelaajalla on mahdollisuus lyödä normaaleja rangelyöntejä, joista Trackman kertoo mailanpään nopeuden, pallon nopeuden, lyönnin korkeuden, spinnin määrän ja lyönnin pituuden.

Pelkän pallojen lyömisen lisäksi Drive Shackissa on kaksi erilaista hupipeliä, joissa asiakkaat voivat keskenään kisailla. Monster Huntissa lyöntipaikan yläpuolella olevaan televisioon tulee kuva rangesta ja siellä vaanivista hirviöistä, joita pelaaja yrittää lyönneillään tuhota.

Toinen pelimuoto on Shackjack, joka on golfmuunnos blackjack-korttipelistä. Televisioruudussa rangelle on jaettu pelikortteja ja pelaaja yrittää osua pallollaan oikeisiin kortteihin, jotta tulos olisi mahdollisimman lähellä blackjackia.

Jotta Monster Huntista ja Shackjackista nauttii, pelaajan pitää pystyä lyömään palloa ilmassa vähintään 150 metriä. Drive Shackin range on noin 220 metriä pitkä, ja hirviöitä ja pelikortteja on ripoteltu koko rangen alueelle.

Tosigolfareille Drive Shack tarjoaa myös mahdollisuuden pelata simulaattorimaisesti maailman huippukenttiä. Valikoimista löytyvät muun muassa St. Andrewsin Old Course, Muirfield Village ja PGA National. Simulaattori toimi todella hyvin, ja pelikokemus oli varsin realistinen ja onnistunut.

Drive Shack on ollut avaamisestaan lähtien todellinen menestys West Palm Beachissa. Ihmiset ovat ottaneet paikan omakseen, ja etenkin viikonloppuisin ihmisiä on riittänyt tungokseksi asti. Jos kaikki lyöntipaikat ovat varattuna, Drive Shackin ravintoloissa voi odotellessa nauttia ruokia ja juomia.

Hinnoittelultaan Drive Shack on myös varsin maltillinen, sillä hinnat alkavat aamupäivien 25 dollarista tunnilta, ja korkein hinta on iltaisin, jolloin yhdestä lyöntipaikasta joutuu maksamaan 45 dollaria tunnilta. Lyöntipaikalle mahtuu kerralla korkeintaan kuusi henkeä.

Kaiken kaikkiaan Drive Shack on loistava ajanviettopaikka, ja hyvä sijainti West Palm Beachin lentokentän kupeessa tekee paikasta helposti saavutettavan. Drive Shack on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kokemus, jos satut vierailemaan Floridan West Palm Beachissa tai Orlandossa, Pohjois-Carolinan Raleigh’ssa tai Virginian Richmondissa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje