[6][5]

David Duval ykkönen Japanissa, Allen Doyle Senior Slamissa

Allen Doyle nousi muiden senioritähtien yläpuolelle Senior Slamissa © Getty Images

David Duval takelteli avauksissaan, mutta voitti uusinnassa Dunlop Phoenixin &copy Getty ImagesDavid Duval puolustaa torstaina alkavassa World Cupissa ykköstilaa yhdessä Tiger Woodsin kanssa. Duval verrytteli viikonloppuna Japanissa voittaen Dunlop Phoenix kilpailun. Duval johti ennen kuutta viimeistä reikää kuudella lyönnillä. Kaksi bogeyta ja Taichi Teshiman birdieputki tasoittivat tilanteen. Ensimmäisellä uusintareiällä Teshima epäonnistui avauksessaan, Duval puolestaan näytti kykynsä loistavalla bunkkerilyönnillä tehden par-viitosella varman birdien ja varmistaen voittonsa. Duvalilla oli lähes koko kisan ajan suuria vaikeuksia avauslyöntiensä kanssa, siitä huolimatta hän pelasi neljä kierrosta tulokseen 15 alle parin. Isännät miehittivät enemmistön kärkikymmeniköstä. Australian Aaron Baddeley löytyy 12:lta sijalta. Duval ja Woods ovat ylivoimaiset ennakkosuosikit World Cupissa. Itsestäänselvää ei jenkkien voitto ole, parit Ernie Els & Retief Goosen, Padraig Harrington & Paul McGinley sekä Sergio Garcia & Migel-Angel Jimenez saattavat hyvinkin tehdä kisasta yllätyksellisen.

Allen Doyle hallitsi Senior Slamia

Senior Tourin Major-voittajat kokoontuivat viikonloppuna Floridaan pelaamaan World Golf Villagen Slammer & Squire kentälle Senior Slamia. Rahalistankin voittanut Allen Doyle nousi kahden kierroksen mittaisessa kisassa kärkeen lauantaina iltapäivällä pelattuaan 67. Tom Watson oli tässä vaiheessa kolmen-, Doug Tewell neljän-, ja Bruce Fleisher viiden lyönnin päässä. Samassa ryhmässä pelannut nelikko takelteli sunnuntainakin puttipelissään, muut pääsivät lähelle, mutteivat pystyneet vakavasti uhkaamaan Doylen ykköstilaa. Vasta 47-vuotiaana ammattilaiseksi siirtynyt Doyle pelasi toisen kerran 67, ja voitti Tom Watsonin (70-66)kahdella lyönnillä. Ilman bogeja kaksi kierrosta pelannut Bruce Fleisher (72-65) jätettiin kolmanneksi, Doug Tewell ( 71-67) oli viimeinen. Doylen tiliä hyvitettiin 300.000 taalalla, varsinaisella kaudella hän tienasi 34:ssa kilpailussa yli 2,5 miljoonaa dollaria.