Buddha aloittaa blogistina - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Buddha aloittaa blogistina

Seppo Palminen ravistelee Golfpisteen lukijoita aina perjantaisin.

Seppo

Seppo Palminen on pelannut golfia 80-luvun loppupuoliskolta. Keski-ikäisenä lajin löytäneestä Palminen ei ole erottunut massasta taidoillaan tai menestyksillään. Luokittelee itsensä mieheksi, joka on pelannut pitkään, paljon ja laaduttomasti. Hän on vilpittömän ylpeä huonoudestaan.

”Olen silti oppinut nauttimaan pelaamisesta, silloinkin kun pelikaverit ovat minua määrättömästi parempia”, Palminen määrittää.

Smile Audiovisualin luovana johtajana pitkän uran tehnyt Palminen myöntää olevansa” monipuolisesti dorka”, lukevansa paljon, myös huuhaata, jolla hän lannoittaa mielikuvitustaan.

”Ammatiltani olen tilatun luovuuden lyhtypylväs, yritsytarinoiden osaaja. Siitä olen vakuuttunut, että luovuus on asiantuntemuksen ja lapsellisuuden onnellinen yhdistelmä”.

Palminen on kirjoittanut golfaiheesta kumpuavan trilogian: Buddha pelaa golfia, Lisää Buddhaa peliin ja Buddhan eväät, joista viimeisin ilmestyi loppuvuodesta 2012. Lisääkin kirjoja on luvassa, mutta aihepiirit Palmiinen pitää vielä omana tietonaan.

”Blogeissani on tarkoitus ottaa aiheiksi paljon muutakin kuin pelkkää golfia. Haluan olla silmien aukaisija, innostunut innostaja. Tässä iässä ei tarvitse enää sievistellä eikä hurskahdella. Harmaahapsinen äijä tulee pyöristämään lukijoiden huulet. Luvassa on kunnon pöhinää joka toivottavasti saa ihmiset ajattelemaan”, Seppo Palminen lupaa.

Buddhan blogit julkaistaan aina perjantaisin. Toivotan Seppo Palmisen lämpimästi mukaan Golfpisteen tiimiin Golfpisteen blogisteina kaudella 2013 kirjoittavat myös Lassi Tilander, Markku Ignatius, Mikko Korhonen, sekä Teemu Tyry.

Helmikuun aikana sivuillemme kirjoittavien blogistien määrä tulee vielä kasvamaan mielenkiintoisilla nimillä.

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje