26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

BirdieBall kisat tuovat elämään Finnair Mastersiin

Finnair Masters Lady Challenge tapahtumat jatkuvat ensi viikolla Vuosaaressa ja sitä seuraavalla viikolla HillSidessa.

BirdieBall kilpailuja pidetään Lady Challenge kisojen yhteydessä.Finnair Masters pelataan syyskuun alussa Talissa. Paikalle ovat tulossa Euroopan Tourin kaikki tähdet. Suomalaisittain kilpailu on ennakkoon edellisvuottakin mielenkiintoisempi. Minea Blomqvist pelaa ainoan kisansa Suomessa, Riikka Hakkarainen on elämänsä kunnossa ja rahalistalla voiton ja kolmostilan jälkeen hienosti seitsemäs. Kaisa Ruuttila voitti vastikään Ruotsissa, viimevuotinen Talin kisan kakkonen Ursula Wikström, Jenni Kuosa ja Pia Koivuranta haluavat varmasti näyttää osaamistaan kotiyleisön edessä. Kilpailun oheispalveluihin panostetaan vahvasti. Taliin odotetaan kolmen päivän aikana yhteensä jopa 15.000 ihmistä. Katsojille on tarjolla pelin lisäksi runsaat golfaiheiset näyttelyosastot, ravintolapalvelut sekä viimevuonna suuren suosion saavuttanut BirdieBall range. -BirdieBall range oli jopa meille positiivinen yllätys . Väki viihtyi, harjoiteli ja kisojakin pidettiin. Nyt pidämme naisille oman kunnon kilpailun, lupaa maahantuojan edustaja Aki Kuivaniemi. Loppukilpailu tullaan pelaamaan sunnuntaina 3. päivä,aamulla ennen kärkiryhmien liikkeellelähtöä. -Karsimme pelaajia finaaliin jo Finnair Lady Challenge tapahtumissa. Vuosaaren ja Hillsiden kisoihin voivat osallistua myös ne, jotka eivät ole mukana varsinaisissa tapahtumissa. Alkukisoissakin on palkintoja, voittajat saavat luonnollisesti ilmaisen sisäänpääsyn Talin kisaan. -Karsinta jatkuu myös Finnair Mastersin ensimmäisinä päivinä, perjantaina ja lauantaina, Kuivaniemi kertoo. Osallistuminen kilpailuun on ilmaista, samoin harjoitelu Finnair Masters päivinä. -BirdieBall rangella viihtyvät niin aloittelijat kuin todelliset harrastajatkin. Mikäli aikuiset haluavat lähteä keskenään katsomaan kisoja, lapset viihtyvät mainiosti pidempäänkin rangellamme, Kuivaniemi tietää. BirdieBall kilpailn finaalissa on hyvät palkinnot. -Loppukilpailun voittaja saa Annika Sörenstamille tehdyt Birdiepallot ja lyöntialustan maailmanlistan ykkösen omistuskirjoituksella. BirdieBall tuli Suomen markkinoille alkukaudesta 2005. Muovisia ”palloja” myy maassamme noin 140 jälleenmyyjää. USA:ssa BirdieBall valittiin kauden 2005 golftuotteeksi Orlandon messuilla.

Ensimm&#228,inen Finnair Masters Lady Challenge pelattiin Mastersissa

Ensimmäinen kesän kolmesta Finnair Masters Lady Challengesta saatiin läpiviedä loistavassa säässä Master Golfin hienossa kunnossa olevalla kentällä. Päivän aikana pelattiin 18-reiän kilpailu kolmessa sarjassa ja koulutettiin vähemmän pelanneita ja aloittelevia naisia golfareiksi. Yhteisen aamiaisen jälkeen kilpailu käynnistyi yhteislähtönä Master Golfin Master-kentällä. Kilpailussa oli mukana 71 naista, jotka kilpailivat päivän paremmuudesta scratch, lyöntipeli hcp (tasoitukset alle 18) sekä pistebogi hcp (tasoitukset yli 18) -sarjoissa. Opetettavat chippaavat harjoitusgreenillä, taustalla Liisa Mesiäinen opastaa oikeaa grippiä. Samaan aikaan kun kilpailijat aloittelivat peliään, kerättiin koulutukseen saapuneet 17 naista kokoon ja jaettiin kahteen ryhmään harjoittelua varten. Koulutuksen veivät läpi 4GirlsGolfin PGA-ammattilaiset Reetta Laakkonen ja Liisa Mesiäinen. Koulutuksessa käytiin läpi mm. lähipeliä (chippaaminen, putti, bunkkeripeli jne.) sekä pitkiä lyöntejä rangella. Loistava lähtöpaketti aloittelijoille, ja erinomainen tapa kehittää itseään myös green cardin suorittaneille. Koulutustapahtuma sujui niin mainiosti että jatkokurssia toivottiin jo Vuosaareen! Huutoon vastataan, kaikki halukkaat ilmoittautumaan mukaan Vuosaaren koulutukseen, osallistujat jaetaan sopiviin ryhmiin tason mukaan! Kilpailun ja koulutuspäivän jälkeen nautittiin yhteinen lounas Master Golfin viehättävässä tallirakennuksessa. Ruokailun yhteydessä jaettiin myös palkinnot parhaiten päivästä suoriutuneille pelaajille. Scratch-sarjan voitti tuloksella 79 Suur-Helsingin Golfin Gitta Kauppi (os. Lehto). Gitta voitti hienolla suorituksellaan mm. Finnairin kotimaan lennon. Lyöntipeli HCP alle 18 sarjan paras oli Suur-Helsingin Golfin Raili Nurvala nettotuloksella 71. Päivän parhaan pistebogituloksen teki kaksi pelaajaa, Eerikkala Golfin Irma Karhu sekä Lohjan Sirpa Ärmänen, tulos 39 pistettä. Pistebogisarjan voitto meni pienemmän tasoituksen turvin kuitenkin Irmalle, joka kaasuttelee ensi viikon Vuosaaren tapahtumaan saakka hienolla avo-Volvolla! Päivän parhaan pistebogituloksen tehnyt Irma Karhu ja avo-Volvo... Kaikkien osallistujien kesken myös arvottiin palkintoja, arvonnan kohteena oli mm. Hilton Kalastajatorpan Bruncheja sekä Finnair Masters pääsylippuja. Finnair Masters Lady Challenge Tour on kilpailu, johon huomioidaan pelaajan kaksi parasta tulosta kolmesta osakilpailusta (Master, Vuosaari, HillSide). Kaksi parasta tulosta lasketaan siis yhteen ja jokaisen sarjan paras pelaaja saa kutsun Finnair Masters Pro-Amiin, joka pelataan Finnair Masters -kilpailua edeltävänä päivänä Talissa. Varmasti ikimuistettava palkinto jota kannattaa lähteä tavoittelemaan!

Tunnelma tapahtumassa kohdallaan

Tunnelma tapahtumassa oli upea ja osallistujien ilmeistä ja kommenteista päätellen kaikilla oli hauskaa, kulki peli tai ei. Moni osallistuja esitti kiitoksensa ja totesi, että tällaisille tapahtumille on kysyntää ja tarvetta. Tapahtumissa tapaa vanhoja tuttuja ja tutustuu uusiin pelikavereihin. Verkottuminen on tärkeää myös golfissa, pelikavereita ei liene koskaan liikaa kenelläkään. Finnair Masters Lady Challenge tapahtumat jatkuvat ensi viikon keskiviikkona 19.7. Vuosaaressa. Opetukseen mahtuu vielä kymmenkunta osallistujaa, kilpailuunkin vajaa kymmenen ensimmäistä. Finnair Masters Lady Challenge tapahtumat päättyvät HillSide Golfissa keskiviikkona 26.7. Ilmoittautumiset tapahtumiin alla olevan linkin kautta! Tervetuloa mukaan!

Finnair Masters&Lady Challenge

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje