26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Begay: Woods tietää, että ura on ehtoopuolella

Notah Begay III näkee, ettei Tiger Woods odota enää itseltään ihmeitä. Kuva: Getty Images

Tiger Woodsin läheisiin ystäviin kuuluva Notah Begay III kertoi kuluneella viikolla, että lajin supertähti ottaa vielä tovin rauhallisesti, ennen loppuvuodesta käynnistyvää kuntoutus- ja harjoitusjaksoa.

”Tiger viettää nyt paljon aikaa kotona ja on läsnä lastensa harrastuksissa.”

Woods kävi syyskuussa jo toistamiseen selkäoperaatiossa. Hänen oli alun perin määrä pelata kauden 2015-2016 avausturnauksessa, Frys.com Openissa, mutta leikkaus laittoi suunnitelmat uusiksi.

Joulukuussa 40 vuotta täyttävän Woodsin odotetaan pelaavan kilpagolfia aikaisintaan ensi vuoden tammikuussa.

Woodsin kanssa samassa yliopistojoukkueessa pelannut Begay sanoi, että Woods osaa suhtautua realistisesti odotuksiinsa uran tässä vaiheessa.

”Tiger tietää tarkalleen, että aurinko on jo laskeutumassa hänen urallaan. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän ei taistelisi ja tekisi kaikkensa päästäkseen takaisin maailman parhaiden pelaajien tasolle.”

Monet ovat sitä mieltä, että vielä tämän vuoden puolella World Rankingilla 400:n joukosta putoava Woods on ulkona seuraavasta Ryder Cupista. USA:n joukkueen kapteeni Davis Love III totesi alkuviikosta, että mikäli Woods ja Phil Mickelson eivät tule valituiksi vuoden 2016 haasteotteluun, heille olisi tarjolla apulaiskapteenin tehtäviä.

Begay mainitsi keskustelleensa Woodsin kanssa hiljattain tämän mahdollisesta kiinnostuksesta Ryder Cup -joukkueen johtotehtäviin.

”Olen sitä mieltä, että hän olisi loistava apulaiskapteeni. Tigerilla riittäisi paljon annettavaa etenkin nuorille pelaajille. Hänellä on loistava tilasto Ryder Cupin singeleistä. Tigerin taktisilla metodeilla olisi varmasti paljon käyttöä.”

Lähde: AP

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje