[11][17]

Audi Golf Tour käynnistyi Aura Golfissa

Joonas Paananen jakoi voiton Aurassa ja piti puheen. Taustalla Aura Golfin toiminnanjohtaja Jorma Laxåback.

Audi Golf Tour 2005 käynnistyi viime lauantaina Aura Golfin loistavalla kentällä Turussa. Kilpailun suosio oli todella kova, mukana oli peräti 96 pelaajaa johtuen ilmoittautumisvaiheessa sattuneesta inhimillisestä erheestä. Kilpailu saatiin pelata hyvissä olosuhteissa. Sää oli melko viileä, mutta sadetta ei saatu eikä tuulikaan ollut liian kova. Aura Golfin kenttä oli tuttuun tyyliin hienossa kunnossa. Kilpailun voittoon riitti tällä kertaa tulos 72 (+1), jonka tekivät Juha Kolari Nurmijärveltä ja Joonas Paananen Talmasta. Uusintaa kilpailun voitosta ei Audi Tourin sääntöjen mukaan järjestetty, vaan Juha ja Joonas jakavat ykkös- ja kakkossijan pisteet puoliksi. Joonas Paananen (hcp 4,2) oli tyytyväinen ykkössijastaan kilpailun jälkeen. ”Pitää erityisesti kiittää ensimmäistä kertaa caddienä toiminutta isääni, heti tuli voitto, voi olla että pääset toisenkin kerran caddieksi”, Paananen jutteli voittopuheessaan. Juha Kolari draivasi itsensä kärkeen Aurassa.Myös tasoituksella 1,8 pelaava Juha Kolari oli tyytyväinen suoritukseensa. Molemmat kärkimiehet nähdään myös ensi lauantain (18.6.) Pickalan osakilpailussa. Kilpailun kolmas oli viime vuonnakin Audi Tourilla hyvin menestynyt Lakesiden Tero Holopainen. Hallitseva Audi Tour mestari, Kytäjälle täksi kaudeksi siirtynyt Antti Pasanen sijoittui jaetulle kuudennelle sijalle. Tulostaso oli odotetun hyvä, viimeiselle pistesijalle 30 ylti tuloksella 80.