15.–22.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][13]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Audi A3 Challenge käynnistyy

Vesa Railamaa (vas.) sekä Elias Pietilä ( oik.) kirittivät Toni Karjalaisen mainioon tulokseen Hirsalassa kaudella 2011 pidetyssä GameBook-tapahtumassa.

Vesa

Osallistujamäärältään Suomen suurin kiertue saa jatkoa, kun GameBook ja Audi järjestävät kevään ja kesän 20 peliviikon aikana viikkokisan. Audi A3 Challenege golf-kiertueella pelataan viikkokohtaisia kisoja, joihin kuka tahansa voi osallistua merkitsemällä tuloksensa GameBooksovelluksella. Audi, Continental ja kiertueen muut kumppanit jakavat viikoittain kotimaan golfareille houkuttelevia tuotepalkintoja.

Jo viime kesänä GameBook ja Audi järjestivät yhteistyössä laajaa suosiota kotimaan golfareiden keskuudessa keränneen Audi 24/7 Golf Challengen.

Kauden 2013 kilpailu Audi A3 Challenge noudattaa samaa periaatetta: jokainen GameBook-sovelluksella pelattu 18 reiän golf-kierros on kilpailussa mukana automaattisesti. Ensimmäinen kilpailuviikko alkoi maantaina 6.5. Kokonaisuudessaan kiertue kestää syksyn ilmoista riippuen ainakin 20 viikkoa.

”viikkkovoittajien kesken arvotaan kiertueen päätteeksi tuo samainen auto vapaaseen käyttöön koko vuodeksi”,GameBookin toimitusjohtaja Kalle Väinölä markkinoi.

Audi A3 Challengessa on GameBook henkisesti leikkimielisyyttä mukana. Ykkönen ei suinkaan ole kisan parhaan brutto-tai nettotuloksen tehnyt pelaaja.

” Kilpailukategoriat vaihtuvat jokaisena viikkona: Ensimmäisenä viikkona voidaan palkita pelaaja, jonka kortissa on eniten partuloksia, kun taas seuraavana viikkoa voittaja voi olla se, joka on selviytynyt parhaiten par 3 -väylillä”, Väinölä kertoo.

Audin

Audin miehiä: Petri Aarnio johtaa Suomen yksikön toimintaa, Asian Tourilla hyvin menestynyt Joonas Granberg ajelee Suomessa omalla Audillaan.

”Kiertueen hienous piilee juuri siinä, että se on kaikille avoin pelitasosta riippumatta. Jokaisella pelaajalla on käytännössä yhtä hyvä mahdollisuus joka viikko. GameBookin johtoajatus on tehdä hauskasta ja rakkaasta lajistamme entistäkin hauskempaa ja lisätä jännitettä tavalliselle sunnuntaikierrokselle. Harvemmin sitä kuitenkaan autosta ihan joka sunnuntai tavallisesti pelataan, mutta nyt nimenomaan pelataan. GameBookin kautta myös pelin sosiaalinen elementti kasvaa huimasti! Viime kesänä saadut kokemukset olivat pelkästään positiivisia, joten tätä kautta odotetaan todella innokkaasti”, Väinölä sanoo.

Golf mobilisoituu muun maailman kanssa kovaa vauhtia. GameBook on omalla iPhone- ja Android-sovelluksellaan ollut teknologisen kehityksen uranuurtajaa, joka yhdistää uusimman mobiiliteknologian ja golfin yhteisöllisyyden.

”Tämä on jo kolmas kesä peräjälkeen, kun toteutamme GameBookin kanssa yhteistyössä suomalaisille golfareille suunnatun golf-kiertueen. Audi haluaa GameBookin tavoin olla vahva edelläkävijä ja tarjota kaikille Suomen golfareille jotain uutta ja entistä sosiaalisempaa. Edellisvuosien hyvät kokemukset ovat osoittaneet GameBookin tarjoavan uniikkia tapaa tavoittaa pelaajat ja kohdentaa heille viestejä”, perustelee Audi Finlandin johtaja Petri Aarnio edustamansa brändin mukanaoloa kiertueella.

Teemu Tyry

GameBook, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje