26.–31.5. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[2][0]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfpisteen toimitus hakee uusia avustajia

Oletko reportteri, pakinoitsija, tutkiva journalisti, pöytälaatikkorunoilija, tietokirjailija, bloggari, tubettaja, someguru – tai ihan tavallinen toimitustyön ammattilainen tai huippuamatööri. Ja olet vielä kiinnostunut golfin ympärille kytkeytyvistä juttuaiheista?

Golfpiste laajentaa avustajakuntaansa ja hakee uusia vahvistuksia erityisesti digitaalisten kanaviensa sisällöntuotantoon. Monenlaiset yhteistyömallit yksittäisten juttujen toimeksiannoista säännöllisempiin avustajasuhteisiin ovat meille mahdollisia.

Pidämme raikkaista ideoista, aloitteellisesta otteesta ja kyvystä tehdä laadukkaita sisältöjä itsenäisesti valmiiksi. Hyvä lajituntemus on luonnollisesti eduksi, mutta golfin syvällinen asiantuntija sinun ei tarvitse olla.

Jos kiinnostuit yhteistyöstä, ota yhteyttä Golfpisteen päätoimittaja Jere Jaakkolaan (040-547 9554 / jere.jaakkola@otava.fi)

Golfpiste.com on Suomen suurin golfaiheinen verkkosivusto, joka käsittelee laaja-alaisesti aiheita niin golfin harrastamisen, kilpagolfin kuin golftoimialankin ympäriltä. Golfpisteen toimitus vastaa myös Suomen luetuimman urheilu- ja liikuntalehden, Golfliiton jäsenjulkaisun, Golflehden, sisällöntuotannosta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje