Antti Ahokkaalla ja Mikko Korhosella näytön paikka San Roquessa - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Antti Ahokkaalla ja Mikko Korhosella näytön paikka San Roquessa

Eirik Tage Johansen johtaa San Roquessa kolmen lyönnin erolla seuraaviin © Getty Images

ET vai CT kaudella 2007? Se selviää torstaina kun <a href=Antti Ahokas mittauttaa tasonsa San Roquessa &copy Getty Images">Todellinen thrilleri on luvassa suomalaisittainkin Euroopan Tourin karsintojen viimeisenä päivänä. 38 pelaajaa ( sijoilla 16-53) on kuuden lyönnin sisällä, molemmin puolin näidenkin ulkopuolelta saattaa vielä tulla romahduksia ja suuria harppauksia ylöspäin.. Antti Ahokas (-2) ja Mikko Korhonen ovat rajan molemmin puolin, Ahokkaan sijaluku on 27:s, Korhosen 42:s. Antti Ahokas pelasi 11 reikää hyvin ollen siinä vaiheessa kierrostaan kolme alle. -12:lla löin huonon lyönnin ja tein tuplan. Siitä lähti vähän tahmeampi jakso, tein bogeyt vaikeilla 14:lla ja 15:lla. Onneksi lopetus oli hyvä, birdie par-viitosella (16:s) ja chippi sisään viimeisellä, Ahokas kertasi kierrostaan. San Roquessa tuuli jonkin verran keskiviikkona, päivän paras tulos oli 67. Kärjessä on kokemusta, kuusi ensimmäistä ovat pelanneet aiemmin joko ET:lla tai PGA Tourilla. -Minulla on ihan hyvä olo vaikka henkisesti ja fyysisesti tässä mennään nyt aikalailla ääripäissä. Uskon kuitenkin että paljon suurempia paineita on niillä pelaajilla joilla on ollut kortti ja nyt se on uhattuna, Ahokas järkeilee. Hän saa päätöskierrokselle ( klo 10.00 Suomen aikaa) pelikavereikseen Saksan Alex Cejkan sekä Japanin Taichi Teshiman. Cejka on pelannut viimeiset vuodet PGA Tourilla, ET:lla hän on voittanut neljä kertaa, mm. Volvo Mastersin. Ahokas on pelannut New Coursella tulokset 68-72-71-71. Oletettavaa on, että pelaamalla 70 tai alle Ahokas saa kortin, 71 voi riittää, vähän heikomman kelin vallitessa myös 72. 30 parasta ja saman tuloksen omaavat saavat kortin. Mikko Korhonen (+2) on pelannut kaikki New Coursen kierroksensa väliin 71-74 lyöntiä. Torstaina hän tarvitsisi hyvin todennäköisesti tuloksen 67-69. Karsintaa johtaa edelleen Brasilian Alexandre Rocha tuloksella 14 alle. Espanjan Carlos Rodiles (-12) on toisena ja Tiger Woodsin opiskelukaveri Notah Begay III on kolmantena (-10).

Antti Ahokas: &#34, Nyt pistet&#228,&#228,n kaikki peliin&#34,

Suoraan isojen poikein Tourille? <a href=Antti Ahokas on rajan oikealla puolella. &copy Getty Images">Antti Ahokas pelasi Euroopan Tourin karsinnoissa tiistaina varsin vaihtelevan kierroksen maanantaina tapaan. Birdejä syntyi San Roquen uudella kentällä peräti seitsemän. Bogeja Antin kortist löytyi neljä, lisäksi yksi harmittava tuplabogey. Tulos 71 antaa neljän kierroksen yhteistulokseksi yksi alle, 156:n aloittaneen joukosa tuore ammattilainen on jaetulla 29:lla sijalla. -Tämän päivän peliin ja varsinkin lyömiseen olen tyytyväinen. Alussa tuli huonon putinkin johdosta bogeja ja tupla, loppu meni kuin itsestään, oli hyvä itseluottamus päällä. Maanantaina löin huonommin, kuuden bogeyn putki kyllä toimi herätyksenä. Siinä tuli pari taktisesti huonoa ratkaisuakin jakson aikana, Ahokas kertaa kisan keskimmäisiä kierroksiaan. Kahdelle viimeiselle Ahokas lähtee vain yksi tavoite mielessään. -Nyt runtataan tämä loppuun asti. 30:n joukkoon ja ET:lle. Nollataan tilanne ja siitä se lähtee. Yksi tavoite on jo saavutettu, Challenge Tourin kortti on kädessä kun selvitin cutin, Ahokas iloitsee. Finaalikierrokset pelataan viimevuoden tavoin uudella kentällä joka on vanhaa huomattavasti paremmassa kunnossa. -Sopii minulle hyvin, se on minulle tutumpi jo EM-kisojen ajoilta.Peli voi muuttua oleellisestikin, loppupäivien sääennuste lupaa sadetta, Ahokas tietää. Suomalaisista jatkoon selvisi myös Mikko Korhonen (+2) joka on vain kolme lyöntiä 29:sta sijasta jota jakaa 11 pelaajaa. Sääntöjen mukaan 30 parasta ja saman tuloksen omaavat saavat kortin joten loppuratkaisusta tulee varmasti jännittävä, Korhonen on hyvissä hyökkäysasemissa. Kisaa johtaa kaksi viimeistä kierrosta 13 alle pelannut Brasilian Alexandre Rocha (-11). Kokemus on ollut valttia sillä tuloslistalla seuraavina olevat David Drysdale, Carlos Rodiles, Notah Begay III sekä Warren Bennett omaavat kaikki melkoisesti kokemusta päätoureilta. Hyvin lähellä Tourkorttia on myös Englanin 18-vuotias amatööritähti Oliver Fisher (-8) jolla on seitsemän lyöntiä etumatkaan sijalukuun 29:s. Roope Kakko (+4) putosi jatkosta lyönnillä, Tuomas Tuovinen (+6) sekä Ari Savolainen (+6) kahdella.

Bogeyputki pudotti Ahokkaan 33:ksi

Ari Savolainen on seitsemän lyönnin päässä rajan väärällä puolella.Antti Ahokkaalle kertyi maaanantain kierroksen puolivälin jälkeen hyvin harmillinen kuuden perättäisen bogeyn putki. Ahokas pelasi San Roquen vanhaa, vaikeammaksi luonnehdittua kenttää kuten muutkin tuloslistan yläpuoliskolla kahden kierroksen jälkeen olleet. Kokonaistulokseksi tuli 76, ensimmäiset yhdeksän reikää Ahokas oli pelannut hienosti kaksi alle. Ahokas putosi rajan väärälle puolelle, hän on kisan puolivälissä 33:s. Mikko Korhonen pelasi myös vanhaa kenttää, tulos 72 pudotti häntä kaksi sijaa 58:ksi. Päivän ylivoimaisesti parhaan tuloksen 65 teki vanhalla kentällä Alexandre Rocha. Muut kolme suomalaista pelasivat kahden ensimmäisen päivän tavoin uutta kenttää. Ari Savolaisella (74), Tuomas Tuovisella (73) ja Roope Kakolla (73) on tiistaisella kierroksellaan Old Coursella jo piukat paikat. Vain 70 parasta ja saman tuloksen omaavat pääsevät kahdelle viimeiselle kierrokselle. Savolaisella on seitsemän lyöntiä 30:n joukkoon, kaksi lyöntiä 70:n sijan rajalle. Tuovisella on lyönti Savolaista enemmän, Kakolla kaksi. ET kortin saaminen ei vielä ole kolmikolle mahdotonta, mutta se lähes täydellistä onnistumista kaikilla kolmella kierroksella. Pieniä, toivottavasti terveitä paineita on varmasti Ahokkaallakin, ET finaalin kolme viimeistä kierrosta ovat kuitenkin reilu kypsyyskoe tuoreelle ammattilaiselle, samoin tietysti Mikko Korhoselle. Karsintaa johtaa edelleen isäntämaan Carlos Rodiles (-13), 18-vuotias amatööri Oliver Fisher (-10) on kolmen lyönnin päässä.

Antti Ahokas kahdeksantena San Roquessa

<a href=Antti Ahokas nousi viimeisillä reiíllä takaisin kärkikymmenikköön.">Antti Ahokaskiri ulosmenossa antamansa kolme lyöntiä takaisin San Roquen sisääntulossa sunnuntaina ja sai tuloksekseen toisella kierroksella 72. Ahokas on kahden kierroksen jälkeen 154:n vielä pelaajan joukossa komeasti kahdeksantena (-4). Kisaa johtaa Espanjan kokenut Carlos Rodiles (-10) jonka sunnuntain tulos oli 64. Englannin Warren Bennett sekä Norjan Eirik Tage Johansen jakavat toista sijaa kaksi lyöntiä heikommalla tuloksella. Ahokkaan kierros oli kaksijakoinen, ensimmäiset yhdeksän kolme yli, sisääntulo samanverran alle. Birdiet syntyivät reiíllä 10, 16 ja 17. -Alku oli ihan hyvää, silti tein ne bogeyt. Sisääntulon birdiet tulivat hyvän puristuksen tuloksena. Lyönti toimi hyvin ja meilllä oli lauantaina pelanneisiin nähden selkeä etu, lämmin ilma ja varsin mieto tuuli. Maanantaina Ahokas ja Mikko Korhonen pelaavat San Roquen vanhaa kenttää, Roope Kakko, Ari Savolainen ja Tuomas Tuovinen kiertävät uudella. Tiistaina osat vaihtuvat. -Vanha kenttä on kapeampi ja vaikeampi. Uskon että tulostaso sillä on heikompi. Ehdin pelata sen viikko sitten maanantaina, saa nyt nähdä millainen se on sateiden jälkeen kisavirityksessä, Ahokas mietti sunnuntaina suunnatessaan illalliselle kiinalaiseen ravintolaan. Kaikkiaan 31 pelaaja on alle parín ( -1-10), joten Ahokkaalla on rajalle marginaalia kolme lyöntiä. Kärkeen on matkaa kuusi lyöntiä. Muut neljä suomalaista ovat rajan väärällä puolella. Maanantaina ja tiistaina pelaajat kiertävät sekä San Roquen uuden ja vanhan kentän, tämän jälkeen 70 parasta pelaavat vielä kaksi kierrosta. Suomalaisten sijoitukset ja tulokset: 8. Antti Ahokas 68-72 56. Mikko Korhonen 74-72 70. Ari Savolainen 75-72 93. Tuomas Tuovinen 72-77 110. Roope Kakko 75-75

Roope Kakolla ja Tuomas Tuovisella vaikea p&#228,iv&#228, karsinnoissa

<b>Tuomas Tuovinen tarvitsee seuraavilla kierroksilla hyviä tuloksia noustakseen takaisin 30:n joukkoon</b>”><b><a href=Roope Kakko pelasi toistamiseen 75, Tuomas Tuovisen toisen kierroksen tulos 77 oli viisi lyöntiä enemmän kuin avauspäivänä. Suomalaiset putosivat, Tuovinen on 96:s, Roope Kakko 116:s kun puolet pelaajista on kiertänyt kaksi kierrosta. Kakko aloitti hyvin , hän oli kierrostaan jo kaksi alle seitsemän reiän jälkeen kunnes alkoi tulla lunta tupaan. Bogey kahdeksannella ( kentän 17:s) ja veteenlyönnin jälkeinen tupla yhdeksännellä veivät pasmat sekaisin. Sisääntulossa Roope löi lyhyessä ajassa 3-4 sokettia pitkillä ja keskipitkillä raudoilla, hän pelasi seitsemän reiän jakson kuusi yli. Roopen tulos 75 lyöntiä oli 78 pelanneen joukossa 41:ksi paras, Tuovisen 77 kuului lauantain heikoimpaan neljännekseen. Päivän parhaan tuloksen 67 pelasi Englannin Stuart Gage, heikoin oli 84. Sunnuntaina suomalaisista pelaavat toisena edelleen oleva Antti Ahokas (68), Mikko Korhonen (74) sekä Ari Savolainen (75). Mikäli tulostaso on sunnnuntaina, riippuen paljolti keleistä, lauantain kaltainen, nousevat Kakko ja Tuovinen jonkin verran nykyisiltä sijoiltaan. Torstaina huipputuloksen 65 pelannut Eirik Tage Johansen (-8) noteerasi lauantaina 71. Hän johtaa neljällä lyönnillä seuraaviin joista ainoana kaksi kierrosta on pelannut ruotsalais-amerikkalaiset sukujuuret omaava Espanjan Carl Suneson, viidesti Challenge Tourilla voittanut konkari. Hyvissä asemissa ovat myös USA:n muutaman vuoden takainen sensaatio Notah Begay III sekä Ruotsin Fredrik Andersson Hed.

Karsintafinaali venyy kahdeksanp&#228,iv&#228,iseksi

<b><a href=Roope Kakko starttaa kierrokselleen Suomen aikaa kello 10.40”>Kovien sateiden johdosta ET:n karsintafinaalin kahdesta kentästä San Roquen Old Course on pelikelvoton ensimmäisinä päivinä. Tästä johtuen kaikki 156 pelaajaa kiertävät neljän ensimmäisen päivän aikana vuoropäivinä uutta kenttää kahdesti. Karsintafinaali venyy siis kahdeksanpäiväiseksi, kaikilla pelaajilla kaksi neljästä ensimmäisestä päivästä sujuu kentän laidalla. Suomalaisten starttiajat ensimmäisellä kierroksella ( Suomen aikaa): Torstai: 10.40 Roope Kakko 11.00 Tuomas Tuovinen Perjantai 10.00 Antti Ahokas 10.40 Ari Savolainen 11.00 Mikko Korhonen Kakko ja Tuovinen kiertävät toisen kierroksensa lauantaina, Ahokas, Savolainen ja Korhonen sunnuntaina. Old Coursella pyritään pelaamaan minimissään yksi kierros per pelaaja maanantaina ja tiistaina. Lisäpäivinä keskiviikkona ja torstaina pelataan kaksi viimeistä kierrosta, kentät ilmoitetaan myöhemmin. Samaan ongelmaan, vetiseen vanhaan kenttään järjestäjät joutuivat reagoimaan myös edellisvuonna. Tuolloin uudella kentällä pelattiin suunniteltua enemmän mutta kisa vietiin läpi kuudessa päivässä. Nyt muutos voi nostaa keliolosuhteet jopa ratkaisevaan asemaan. Sade ja tuuli jonain alkupäivänä jolloin toinen puolisko pelaajista viettää siestaa kentän laidalla voi olla tuhoisa yhdistelmä tuloksenteon kannalta. Antti Ahokkaan nimen perässä ei enää ET:n karsintafinaalissa ole kirjaimia (AM=amatööri). Toisen esikarsinnan Costa Ballenan kentällä viimeviikolla voittanut Ahokas ilmoitti jo viikonloppuna että hän hyvin todennäköisesti jättää ilmoittautuessaan tuon amatööristatuksen pois. Karsintafinaaliin päästessään Ahokas on jo varmistanut itselleen rajoitetun kategorian Challenge Tourille. 156:n pelaajan joukossa tavoite on kuitenkin paikka 30 joukkoon ja ET:lle vuodeksi 2007. -MM-kisat ja Costa Ballenan karsinta sujuivat hyvin. Tuo Ballenan viimeinen kierros varsinkin oli kovassa tuulessa urani parhaita suorituksia. Kenttä oli minulle monilta leireiltä tuttu ja se tietysti auttoi. Virtaa riittää varmasti finaaliin, Ahokas vakuutteli sunnuntai-iltana. Ahokas pelasi 13:n päivän aikana kahdeksan kovaa kisakierrosta ja matkusti siinä välissä Etelä-Afrikasta Espanjaan. Siirtymä Costa Ballenasta San Roqeun kentille oli vain lyhyt ajomatka. Kahdesta pelattavasta kentästä Ahokas tuntee hyvin uuden puolen jolla heinäkuussa pelattiin 21-vuotiaiden EM-kisat. -Nöyrillä mielin lähden kisaan mutta eihän tässä muuta tavoitetta voi olla kuin paikka ET:lla, Ahokas järkeilee. Viimesyksynä lyhyen visiitin USA:n yliopistoelämään tehnyt Ahokas on kuluvalla kaudella pelannut yhtä lukuunottamatta kaikki kisansa ulkomailla. -US Amateur oli hyvä, Irlannin mestaruus, Portugalin toinen sija ja tietysti FGT:n kisan voitto Ruissalossa. Esikarsinnan ykköstila menee silti saavutuksena ykköseksi, Ahokas puntaroi. MM-kisoissa esiintyneistä pelaajista ovat mukana ainakin Hollannin joukkueessa isoa roolia näytellyt Joost Luiten sekä Englannin teinitähti Oliver Fisher. Kilpailijakaartista löytyy runsaasti erittäin kokeneita pelaajia ja ET:n voittajia kuten Patrik Sjöland, Alex Cejka, Jarrod Moseley, Henrik Nyström, Sven Struver sekä 17:tta kertaa karsinnoissa pelaava kauden 2004 Ranskan mestari Philip Golding. Euroopasta hakee vauhtia uralleen myös muutama vuosi sitten USA:ssa nuorena tähtenä hetken loistanut Tigerin hyvä ystävä Notah Begay III. Suomalaisten määrä ( 5) on ennätys. Vuonna 2001 finaaliin osallistuivat Pasi Purhonen, Anssi Kankkonen, Jani Saari ja Mikko Ilonen. Purhonen jäi kortista lyönnin päähän, Kankkonen kahden. Vuosina 2002 ja 2003 kukaan suomalainen ei päässyt finaaliin, syksyllä 2004 San Roquessa kiersivät Roope Kakko ja Toni Karjalainen. Kakko oli 72:s, Karjalainen karsiutui neljän kierroksen jälkeen. Viimevuonna suomalaisia edusti menestyksellä Tuomas Tuovinen joka sai viimeisen (32:s) jaetuista korteista. Suomalaiset ylittivät ennakko-odotuksiin nähden toisissa esikarsinnoissa joista pääsi jatkoon vajaat 25 % pelaajista. Suomalaisten prosentti oli 55 ( 5/9). Tuomas Tuovinen tottui viimevuonna San Roquen kenttien kosteuteen karsintafinaalissaSan Roquen kisa on suuri mahdollisuus ja reilu testi. Kuuden kierroksen aikana ensimmäinen tuplabogey ei pudota kelkasta, menestykseen vaaditaan hyvää pelivirettä ja kylmää päätä. Roope Kakkoon ja Antti Ahokkaaseen kohdistuvat suurimmat odotukset. Kakko on pelannut syyskaudella upeita kisoja, nyt on todellinen näytön paikka. Ahokkaan läpimeno ei olisi järisyttävä yllätys, mutta melkoinen tapaus kuitenkin. Tuomas Tuovisen aseena ovat varmasti muistot viimekaudelta jolloin hän pelasi ensimmäistä ja viimeistä kierrosta lukuunottamatta vakuuttavasti. Ari Savolaisella ja Mikko Korhosella on kisassa ehdottomasti yllättäjän rooli, finaaliin pääsy on jo hyvä saavutus, kaikki siitä ylöspäin plussaa. Yksi kortti Suomeen olisi oikein hyvä tulos, kaksi kuohujuomapullon avaamisen arvoista, kolme tai useampi jo lähes kansanjuhlan paikka. Ruotsalaiset ovat voittaneet karsintafinaalin viidesti, näistä kolme viimeisen viiden vuoden aikana. Viimevuotinen voittaja Tom Whitehouse sai palkintorahaa 22.205 euroa, rahaa on tarjolla kaikille neljän kierroksen jälkeen cutin tehneille

Antti Ahokas p&#228,iv&#228,n paras ET:n karsintafinaalissa

<b><a href=Antti Ahokas aloitti ET:n karsinnat loistavasti tuloksella 68 &copy Getty Images”>Antti Ahokas pelasi mainion kierrostuloksen 68 San Roquen uudella kentällä perjantaina. Ensimmäisenä kierrokselle paikallista aikaa kello yhdeksän lähtenyt lappeenrantalainen sai salama-alun. Hän oli jo neljän reiän jälkeen kolme alle, parhaimmillaan Ahokas oli 11:n reiän jälkeen jo viisi alle parín. Kierroksen jälkeen Ahokas oli erittäin tyytyväinen esitykseensä. -Tuuli yltyi kierroksen aikana varsin kovaksi. Löin paljon hyviä lyöntejä nimenomaan vaativisssa paikoissa. Epäonnistumisia tuli sitten parissa helpommassa kohdassa. Otin kerran kolme puttia ja tein myös bogeyn viimeisellä par-viitosella lähtiessäni hyökkäämään. PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso kiersi seuraten Ahokkaan peliä. Samassa ryhmässä pelasi Sherry kentällä toisen karsintavaiheen voittanut Australian Andrew Tampion. -Antti oli vakuuttava. Hän vakuutti kokonaisosaamisellaan, löi palloa pitkälle ja monipuolisesti. Samaa ryhmää seurannut irlantilainen totesi minulle spontaanisti saman, Antin peli oli uomissaan, vaikka heikkoja hetkiä ja vaarallisia paikoja hänellekin tuli. Tampion vaikutti hänen rinnallaan varsin keskinkertaiselta pelaajalta, Laakso iloitsi. Ahokas ei lähtenyt paukuttelemaan henkseleitä, caddie palautti maanpinnalle. -Hän muistutti että kisasta on vielä jäljellä 83,3 prosenttia, vain yksi kierros kuudesta takana. Nyt nollataan tilanne. Lauantaina treenaan ja keskityn sunnuntain toiseen kierrokseen, Antti suunnitteli. Englannin amatööritähti Oliver Fisher pelasi perjantaina saman tuloksen, torstaina Ruotsin konkari Patrik Sjöland oli myös kiertänyt 68 lyönnillä kunnoltaan heikoksi luonnehditun New Coursen. Ahokkaan 68, neljä alle nousee arvoonsa kun 156:sta pelaajasta vain 27 pelasi alle parín. Neljän ensimmäisen joukossa on kolme skandinaavia. Kuuden kierroksen jälkeen 30 parasta ja saman tuloksen omaavat saavat kunnon kategorian. Mikko Korhonen ja Ari Savolainen tekivät molemmat kierroksellaan vain yhden birdien. Korhonen sai tuloksekseen 74, Savolainen 75. Edellispäivänä 72 pelannut Tuomas Tuovinen jakaa sijalukua 28:s, Korhonen on 57:s ja Savolainen sekä Kakko sijaluvulla 76:s. Kaikki viisi suomalaista ovat vielä mukana pelissä, kaksi on rajan oikealla puolella joten avauskierros sujui kokonaisuutena mainiosti. Lauantaina suomalaisista ovat tulesssa Kakko ja Tuovinen, sunnuntaina taas Ahokas, Korhonen ja Savolainen.

Puttipeli Roope Kakon kompastuskiven&#228, San Roquessa

Euroopan Tourin karsintafinaalin ensimmäisenä päivänä puolet 156:sta pelaajasta pelasi San Roquen uuden kentän, vanha on ainakin sunnuntaihin asti kelvoton kisapelaamiseen. Päivä oli aurinkoinen mutta hyvin tuulinen. Kisan kärjessä on kolmen lyönnin erolla Eirik Tage Johansen (-7), 12 pelaajaa 78:sta kiersi alle parin. Johansen on 24-vuotias, hän pelasi kuluvalla kaudella Tanskassa ja kotimaassaan Norjassa jossa voitti yhden kisan. Tanskan Tourin finaalissa Stavangerista kotoisin oleva Johansen oli toinen. Tuomas Tuovinen teki kierroksellaan neljä birdietä ja neljä bogeyta joista harmittavasti kaksi par-viitosilla. Tulos 72 oikeuttaa jaettuun 13:een sijaan. Roope Kakko aloitti kierroksensa vaisusti, kuuden ensimmäisen reiän aikana hän teki yhden birdien ja parin sekä peräti neljä bogeyta. Loppukierroksella tuli vielä yksi birdie ja bogey, yhteistulos 75 ja 34:s sija. -Pelaaminen ja lyöminen olivat oikein hyviä, ei hätää sikäli. Puttaaminen oli vaan onnetonta. Lähes aina kun missasin griinin oli tuloksena bogey, birdejä ei saanut upotettua. Viisi kierrosta on pelaamatta, kyllä tämä tästä kääntyy, Kakko kertoi lopettuaan harjoitussessionsa kierroksen jälkeen. Aurinkorannikolla on satanut ennätyksellisen paljon. -Molemmat kentät, varsinkin vanha ovat huonossa kunnossa. Griinit ovat kuin marmelaadia, pallo pomppii ja puttaaminen on hyvin vaikeaa. Talvisääntö on voimassa ja harjoituskentällä lyödään matoilta. Johansenin tulos oli olosuhteet huomioiden tosi hyvä, Kakko kertoo mielipiteenään. Valmistautuminen kisaan ei sujunut loppumetreillä suunnitellulla tavalla. -Nivuseni kipeytyi yllättäen enkä päässyt alkuviikosta pelaamaan ja lyömään kuten olisin toivonut. Torstaina se oli jo ihan kunnossa. Perjantaina treenaan niin hyvin kuin näissä oloissa on mahdollista, lauantaina tehdään sitten tulosta kentällä, Kakko valaa uskoa mahdollisuuksiinsa. Antti Ahokas, Mikko Korhonen ja Ari Savolainen viettivät torstaina osan päivästä harjoitellen San Roquessa. Heidän pelinsä käynnistyvät perjantaina.

Euroopan Tourin karsinnat

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje