Anna teki erikoisnumeron naisgolfareille - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Anna teki erikoisnumeron naisgolfareille

Anna Golf on postitettu yli 40 000 kotitalouteen, joissa asuu naisgolfari. Lisäksi jokaiselle klubille on lähetetty lehtiä, joiden parissa voi rentoutua ja hakea vinkkejä omaan pelaamiseen joko ennen kierrosta tai sen jälkeen.

Tänään keskiviikkona 20.5. ilmestyy Annan naisgolfareille suunnattu erikoisnumero Anna Golf. Annan ja Golfpisteen yhteistyönä toteuttamaan lehden painos on
45000 kappaletta, ja se postitetaan lahjana kaikkiin kotitalouksiin, joissa on Suomen Golfliiton jäsenseurojen naisjäsen.

”Golf sopii Annan brändiin mainiosti. Se on sosiaalinen laji, joka sopii jokaiselle naiselle. Anna Golf -lehdessä haluamme nostaa esiin vahvoja naispelaajia ja nauttia myös golfin värikkäästä ja iloisesta puolesta – golf saa olla myös hauskaa ”välineurheilua”, sanoo Annan päätoimittaja Emma Koivula.

”Anna Golf on hyvä jatkumo Otavamedian kanssa tehdylle yhteistyölle. Naisgolfarit ovat liitolle ja sen jäsenseuroille tärkeitä ja toivommekin, että tämän lehden avulla he saisivat houkuteltua ystävättäriään tutustumaan hienoon lajiimme”, toteaa Golfliiton toiminnanjohtaja Petri Peltoniemi.

Henkilöjuttuja, muotia, matkoja …

Kansanedustaja Maria Guzenina on hurahtanut jo teinityttönä golfiin ja työskennellyt muun muassa Espoon Golfseurassa caddiemasterin toimistossa. Anna Golfissa Guzenina kertoo suhteestaan lajiin ja miksi hän esimerkiksi pelaa pääsääntöisesti keltaiselta tiiltä.

<a href=Minea Blomqvist-Kakko ja Roope Kakko kertovat, mistä asioista ammattilaisgolfarien perheessä kipinät sinkoilevat ja miten vietetään yhteistä aikaa, joka on kortilla.">

Minea Blomqvist-Kakko ja Roope Kakko kertovat, mistä asioista ammattilaisgolfarien perheessä kipinät sinkoilevat ja miten vietetään yhteistä aikaa, joka on kortilla.

Minea Blomqvist-Kakko jaRoope Kakko kertovat, miten kahden ammattilaisen ura, perhekuviot ja lapsi saadaan sovitettua yhteen. Lisäksi lehdessä on henkilökuva Annika Sörenstamista, oman aikakautensa kiistatta maailman parhaasta naispelaajasta.

Kauden golfmuoti kuvattiin Espanjassa Madridin lähistöllä ja tarjolla on hyviä vinkkejä, miten pienillä yksityiskohdilla pukeutumiseen tuodaan oma persoonallisuus. Itsestä huolehtiminen on tärkeää ja 4–5 tunnin kierroksen aikana iho altistuu myös auringon porotukselle, ja siltä on hyvä suojautua. Energiavarastot voi tankata ennen kierrosta vaikka smoothiella ja lehdessä on muutamia maukkaita ja terveellisiä reseptejä.

Kauden golfvaatteet ovat mukavia päällä, hyvännäköisiä ja värikkäitä. Oman persoonan voi tuoda esiin asusteilla.

Kauden golfvaatteet ovat mukavia päällä, hyvännäköisiä ja värikkäitä. Oman persoonan voi tuoda esiin asusteilla.

Ladies European Tourin ammattilainen Linda Henriksson esittelee helpot ja tehokkaat liikkeet alkuverryttelyyn ja lihashuoltoon ja huippuvalmentaja Timo Rauhala antaa yhdeksän vinkkiä, miten nautit golfkierroksesta enemmän.

Golfpiste teki kyselyn suomalaisille naispelaajille ja pyysi heiltä lyhyitä tarinoita ikimuistoisimmasta kierroksistaan ja kokemuksistaan golfkentällä.

Anna Golf maamme parhaat golfkohteet ja niiden palvelut. Näillä kahdeksalla kentälä saat kokonaisvaltaisen elämyksen, vaikka peli ei kulkisikaan.

Anna Golf maamme parhaat golfkohteet ja niiden palvelut. Näillä kahdeksalla kentälä saat kokonaisvaltaisen elämyksen, vaikka peli ei kulkisikaan.

Anna Golf on luettavissa myös näköislehtenä osoitteessa digi.anna.fi ja ellit.fi/annagolf -sivustolla, joka on uusi naisgolfarien kohtaamispaikka verkossa. Sivustolla yhdistyvät Golfpisteen tuottama erityisesti naisia kiinnostava golfsisältö sekä Ellit.fi -sivuston tuottama terveyttä, liikuntaa ja hyvinvointia käsittelevä sisältö.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (13 kpl)

 • Jorma Hietanen says:

  En ole vielä nähnyt kentillä lappua miesten tai naisten tii. Värillisiä kyllä, kulta, valko, kelta, sininen, punainen ja musta. Myös numeroita näkyy, 56, 48 jne. Mikä näistä on miesten tii??

 • tepi62 says:

  Joo, aika mautonta et nainen tulee ”miesten” tiille…vaikka kyl mä Marian kans tökkisin…

 • mautonta says:

  Nämä tepi62:t ovat yksi syy, miksi naiset eivät harrasta golfia. Koskahan maailmaan tulee oikeasti sellainen tasa-arvo, jossa naisetkin ovat ihmisiä eivätkä käyttöesineitä? Kaikkien tasa-arvokeskustelujen jälkeen tässä yhä ollaan! — miesten tii on kyllä ihme heitto ja pääsi vielä etusivulle – voiko lisäksi tiin väri (mitta) olla tärkein asia jonkun golfharrastuksessa?

 • Puttepossu says:

  Kutsenia-Petkelströn on julkisuudenkipeä..

 • Ärjy says:

  Vaimoni sai tänään lehden ja pikaselauksen perusteella totean, että tämä Annan numero on upea golfteko. Kokonaisuus melkein kiinnostavampi kuin Golflehti. Yhteisömme kaipaa erityisesti lisää naisia ja nuoria. Uskon tämän Annan houkuttelevan monta uutta mukaan. Hävettää noiden aikaisemmin kommentoineet äijien pikkusieluisuus.

 • tepi62 says:

  Aivan, olen samaa mieltä..sarkasmi ja huumori on vaikea laji. Varsinkaan kun tekstin taakse ei näe. Onnea vaan tasa-arvoon edelleen…

 • Kaupallista says:

  No onneksi tuo tuli postilaatikosta ilmateeksi. Ihan hienoa että sama konserni joka on tössinyt golflehdet tason, koittaa tehdä lisäbusinestä golfin parissa. Asia on todella hieno että naisten golfaamista ”tuetaan” ja siihen kiinnitetään huomiota, mutta kyllä noiden juttujen taso ja kohteet voisi valita hiukka vähemmin kaupallisin ja julkisuudenkipeyden perusteella. Naisten ja sennujen takana on golfin lähiajan tulevaisuus ei nuorissa, valitettavasti se olisi jo nähtävä ja asialle ”tartteis tehrä jotain ja nopeesti” Ei juurikaan jäänyt kovinkaan positiivista kuvaa, mutta business is business ja niin edelleen.. No sen saa mitä tilaa.. myös golftoimiala – oikea meidänsakin salaseura !!

 • lehtiskä says:

  Silmäilin hienoa Annan golf-numeroa. En ollut oikein tyytyväinen, sillä lukujuttujen ohella siellä oli vain kalliiden golf-asusteiden ja välineiden esittelyä. Hienoja golf-kenttiäkin muistaakseni esiteltiin. Tämä kaikki on sitä, mikä on omiaan karkoittamaan golfista kiinnostuneet – se koetaan eliitin peliksi, joka vaatii paljon rahaa. Ei pidä ihmetellä, miksi golf-kerhojen jäsenmäärä ei kasva. Ei nuorilla ole varaa ostaa osakkeita ja maksaa korkeaa vastiketta ja lisäksi greenfee-maksuja. Osakkeita ei haluta ostaa senkään vuoksi, kun tiedetään, että niiden arvo ei nouse, vaan pikemminkin laskee. Jos golfin suosiota halutaan oikeasti nostaa, niin tarvitaan lisää jäsenpohjaisia kenttiä, lisää jokamiehen kenttiä ja lisää kunnallisia kenttiä, tosin jälkimmäinen on aika lailla utopiaa, eivät kunnat tässä taloudellisessa tilanteessa lähde tukemaan golfia.

 • Maiju says:

  Ihmeellisesti te miehet jaksatte miehet valittaa AIVAN kaikesta. Eihän Anna Golf edes teille ole lähetetty 😉 Upea lehti, kiitos!

 • hönö62 says:

  Golfin peluuta yritetään saada suosituksi mitä ihmeellisin keinoin. Vanhat tapoihinsa kangistyuneet golffarit kehittelevät nuorisolle kaikenlaisia koukkuja, vanhat golffaavat naiset yrittävät kehittää nuorille naisille omista mieltymyksistään virikkeitä. Haloo, ei voi toimia jos kaikki vanhat patut kehittelevät 10 vuotiaille jippoja … Valitkaan vaan keskenään kapteeniksi eläkeläisiä, puheenjohtajiksi änkyröitä …. kyllä siitä hyvä tulee, mutta ei se kiinnosta nuoria ja innokkaita !!!

 • jj says:

  ”Ihmeellisesti te miehet jaksatte miehet valittaa AIVAN kaikesta. Eihän Anna Golf edes teille ole lähetetty 😉 Upea lehti, kiitos!”

 • Kaupallinen ilmentymä says:

  Tosiupea lehti !! Hienolle paperille painettu, kauniita kuvia ja todella mukavaa luettavaa sellaiselle joka arvostaa ihmisten ”esiintuloja” sekä ei itsellä ole minkäänlaista ajatusta mikä on kaunista ja sopivaa. Myös sellaisia ”muodittomia” pukeutumisia ” näkyy aika ajoin kentillä. ”Muotiaseuraavia” (yleensä) naisia ohjataan kaupallisin keinoin kun pässiä narussa. Nykyaikana kun pitää olla mukana kaikessa hienossa ja muodinmukaisessa, Porukaa ei jätetä eikä porukasta saa erottua. Saiialsiahan se on jo koulusta asti. PS oli tarkoitettu mille kohderyhmälle tahansa, niin ilmaisjakeluna luulisi selaamisen olevan sallittua myös perheen miespuolisille, jos ilman kannessa olevaa varoitusta MIEHILTÄ KIELLETTY !! koska se ”pakkosyötettiin” jokaiseen savuun jossa on naispuolinen liiton jäsen rekisteröitynä.

 • Pirjo says:

  Lehti oli todella mukava yllätys, monenlaisia juttuja ja näkökulmia. Minuun kolahti erityisesti Rauhalan juttu eli hän puhui juuri siitä, mistä yritän kovasti oppia pois. Siispä: Rennosti, mutta ripeästi ja turhia miettimättä.