23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Mikko Korhonen kaipaa jo kisafiilistä: "Melkein voisi jo huomenna aloittaa"

Dubain kisan suomalaisnelikosta vain Korhosella on aiempaa kisakokemusta Emiratesin Majlis-kentältä.

Euroopan kiertueen vuoden 2019 toinen kilpailu pelataan kuluvalla viikolla Dubaissa. Suomen viidestä Euroopan kiertue -pelaajasta mukana nähdään peräti neljä, kun myös Kim Koivulle ja Kalle Samoojalle avautui paikka peruutuslistan kautta. Koivun ja Samoojan lisäksi suomalaisista mukana ovat Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen.

Omega Dubai Desert Classic pelataan jo 30:tta kertaa. Kisa on kahta poikkeusta lukuun ottamatta järjestetty aina Emirates Golf Clubilla, jonka Majlis-kentällä se tänäkin vuonna pelataan. Suomen nelikosta vain Korhonen on osallistunut kilpailuun edellisillä kausilla. Vuosi sitten hän oli kilpailussa 61:s.

”Hyvillä ajatuksilla mennään kisaan, ja koko ajan kohti parempaa pelifiilistä. Treenipäiviä on ainakin riittävästi, melkein voisi jo huomenna aloittaa”, Korhonen kommentoi tiistaina.

Kauden avauskilpailussa Abu Dhabissa viikko sitten Korhonen valitteli vielä kilpailutuntuman puutetta sekä pieniä puttiongelmia.

”Lyönti- ja puttiasento alkaa jo löytyä, nyt vain keskittyminen kuntoon ja ajatus siihen, että pelataan taas kisaa”, Korhonen sanoi.

Kilpailussa on jaossa palkintorahaa 3,25 miljoonaa dollaria eli noin kolme miljoonaa euroa. Tasokkaassa kilpailussa nähdään mukana mm. seitsemän major-voittajaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje