16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista

16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][10]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Pulkkanen ja Koivu valmiina kesyttämään Majlis-kentän Dubain ET-kisassa: "Väyliin pitää osua!"

Kim Koivu, Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja kisaavat ensimmäistä kertaa urallaan Emiratesin Majlis-kentällä. Koivu ennakoi vahvan avauspelin nousevan kilpailussa isoon rooliin.

Euroopan kiertueen vuoden toinen kilpailu pelataan Dubaissa. Kun myös Kim Koivulle ja Kalle Samoojalle avautui paikka peruutuslistan kautta, nähdään Suomen viidestä ET-pelaajasta mukana peräti neljä. Koivun ja Samoojan lisäksi mukana ovat Mikko Korhonen ja Tapio Pulkkanen.

Suomalaisista ainoastaan Mikko Korhosella on aiempaa kisakokemusta Emirates Golf Clubin Majlis-kentältä. Koivu ja Pulkkanen ovat ehtineet tutustua näyttävään kisa-areenaan harjoituspäivinä.

”Olen ensimmäistä kertaa mukana tässä kisassa. Kentän olen pelannut kerran muutama vuosi sitten. Hieno kenttä, jossa pilvenpiirtäjät näkyvät koko ajan taustalla. Kentällä on paljon erilaisia reikiä, joka tekee siitä yhden alueen parhaimmista”, Pulkkanen luonnehti.

”Tykkään kentästä paljon, ja koen että se sopii omaan peliini hyvin. Kahden treenirundin jälkeen oma pelistrategia on jo hahmottunut”, hän jatkaa.

”Samanlaista kuin viime kisassa: väyliin pitää draiverilla osua tai muuten täytyy lähipelin olla aivan huippuluokkaa, jos edes cutista haluaa päästä läpi”, Kim Koivu täydentää.

Koivu tunnetaan oman tiensä kulkijana, ja samaa filosofiaa hän toteuttaa harjoittelussaan sekä valmistautumisessaan.

”Itsekseni olen paljon, se sopii paremmin minulle. Kiva tietenkin syödä ja muuta jätkien kanssa, mutta yritän päästä pelaamaan mahdollisimman paljon nykyisten ja entisten maailmanhuippujen kanssa”, Koivu kommentoi.

Kuten edelliselläkin viikolla, on osallistujalista Dubaissa huomattavan tasokas. Euroopan huippujen lisäksi mukana ovat mm. kisan voittoa puolustava Kiinan Li Haotong sekä vuonna 2018 PGA Tourilla peräti neljä kisaa voittanut maailmanlistan viitonen, Yhdysvaltojen Bryson DeChambeau. Major-voittajiakin kilpailussa nähdään kaikkiaan seitsemän.

Suomalaisista ensimmäisenä tositoimiin pääsee torstaina ensimmäisessä ryhmässä pelaava Kim Koivu, joka lähtee kentälle jo kello 7.10 paikallista, eli kello 5.10 Suomen aikaa. Kalle Samooja käynnistää kilpailunsa kello 8.00 ja Mikko Korhonen kello 8.10 paikallista aikaa. Tapio Pulkkasen lähtöaika on kello 11.40.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje