26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
PGA Tour

Eagle 17:nnellä ratkaisi QBE Shootoutin voiton

PGA Tourin vuosi päättyi parikisaan, jonka voiton korjasi kaksikko Patton Kizzire–Brian Harman.

PGA Tourin QBE Shootout näytti valuvan Emiliano Grillon ja Graeme McDowellin käsiin. Kaksikko johti kisaa lyönnillä oman kierroksensa jälkeen tehtyään seitsemän peräkkäistä birdietä reikien 11–17 jaksoon, ja kun Patton Kizzire–Brian Harman-kaksikolla oli pelaamatta enää kaksi reikää.

Toiseksi viimeisen reiän eaglella tarina kuitenkin kirjoitettiin uusiksi, kun Harman pääsi upottamaan voittoputin Kizziren hienon lähestymisen päätteeksi. Hyvin toisensa tunteva ja junioriajoista lähtien keskenään kilpaillut kaksikko johti kisaa scramble-muotoisesta avauskierroksesta lähtien.

”Yleensä pyrimme pääsemään toistemme pään sisään, tämä viikko oli ihan hauska, mutta outokin poikkeus”, Kizzire sanoi.

Kakkossija oli Grillo–McDowell-parille (-29) toinen peräkkäinen. Kolmannen sijan jakoivat parit Charles Howell III–Luke List, Kevin Na–Bryson DeChambeau, Charley Hoffman–Gary Woodland (-28).

Kisan mediahuomion kannalta arvokas pari Lexi Thompson–Tony Finau (-23) jätettiin tällä kertaa tylysti seitsemänneksi. Vuosi sitten sama kaksikko oli neljäs.

Toinen kierros pelattiin greensomena ja kolmas better ballina. Kisan palkintopotissa oli 3,4 miljoonaa dollaria. Kisa oli vuoden viimeinen. PGA Tourilla pelejä jatketaan tammikuussa Havaijilla.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje