26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
European Tour

Kehno sää tekee kiusaa Valderramassa – koko kilpailu vaarassa?

Suurin osa kilpailijoista on ehtinyt pelata vasta yhden kierroksen.

Sergio Garcian isännöimä Andalucia Valderrama Masters on kärsinyt alusta saakka epävakaasta säästä. Torstaina kierroksen läpivientiä häiritsi ukkonen ja perjantaina päärooliin nousivat kovat sateet.

Toistuvien keskeytysten vuoksi suurin osa kilpailijoista on ehtinyt pelata vasta yhden kierroksen. Jokaisella pelaajalla on lauantaina edessään vähintään seitsemän reikää toiselta kierrokseltaan ennen varsinaisia kolmannen päivän startteja.

Suomalaisista Real Club Valderraman kentälle ennätti perjantaina ainoastaan Tapio Pulkkanen (+4), joka pelasi avauskierroksestaan loput 14 reikää sekä toisen kierroksen ensimmäisen kolmanneksen, kunnes pillit laitettiin päivän osalta pussiin.

”Hattu-Tapio” saldosi 73 lyönnin kierroksellaan neljä birdieä ja kuusi bogia. Toisen kierroksen kuuden pelaamansa reiän parista poikenneet tulokset olivat ykkösen ja kolmosen bogit.

”Ensimmäinen rundi oli vähän vuoristorataa. Helposti tulee täällä bogeja, rautalyönnit ovat olleet vähän epätarkkoja. Pyörivä tuuli aiheutti vaikeuksia mittakontrollissa. Birdiemetsälle se on huomenna lähdettävä”, 92. sijaa jakava Pulkkanen sanoi.

Ensimmäisellä kierroksella loistanut Mikko Korhonen (-2) ja Kim Koivu (+2) saivat perjantaina vapaapäivän. Ensin mainittu on ainoa pohjoismaalainen, joka mahtuu turnauksessa kymmenen joukkoon.

Kilpailun kärjessä on edelleen Ashley Chesters (-5). Ranskan Gregory Bourdy ja 27 reikää pelannut Skotlannin Marc Warren (-4) ovat lyönnin päässä englantilaisesta.

Epävakaat sääolosuhteet ovat tuoneet varjon koko kilpailun toteutumisen ylle. Mikäli sää ei tasaannu viikonlopun aikana, on mahdollista, että koko turnaus joudutaan mitätöimään.

Toista kierrosta on määrä jatkaa lauantaiaamuna kello 10.10 Suomen aikaa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje