100 PÄIVÄÄ - 100 METRIÄ | Mika Piltzin opetusvideot | Opetus |
23.4.2017

100 päivää – 100 metriä: Suunnanvaihto

Suunnanvaihto on golfsvingin haastavimpia osasia. Draivista puhuttaessa sen merkitys korostuu.

”Suunnanvaihto on vaikein asia, mitä tästä lajista löytyy. Ja mitä pidempi varsi ja mitä vähemmän nostokulmaa, sitä isompaan merkitykseen suunnanvaihto nousee.”

Näin tiivistää Mika Piltz tämänkertaisen videomme teeman eli suunnanvaihdon.

Yleinen virhe draivista puhuttaessa on tulla osumaan liian jyrkässä kulmassa siten, että lyöntiin tulee liikaa pituutta syövää alakierrettä. Osumassa pään ja ylävartalon on pysyttävä pallon takana.

Videolla Piltz antaa vinkkinsä siihen, miten hommaa voi harjoitella.

Golfpisteen luottomies Mika Piltz toimii valmentajana 100 päivää – 100 metriä -projektissa. Jokaisen osallistujan, ja jokaisen harrastajan, svingi on yksilöllinen, mutta lyönnin voimantuottoa, mailan liikerataa ja pallon kierrettä koskevat lainalaisuudet kaikille yhteisiä.

Siksi Piltz lähtee opetuksessaan liikkeelle svingin perusasioista pyrkimättä tarjoamaan ”poppaskonsteilla” pikaisia apukeinoja.

Videot kannattaa katsoa huolella. Jokaisessa videossa keskitytään yhteen svingin osa-alueeseen. Pikakaistaa huippudraivaajaksi ei ole, mutta näillä vinkeillä jokaisella on mahdollisuus kehittyä.

Piltzin aikaisemmat opetusvideot löydät Opetus-välilehden alta, ja sinne kerätään omaksi kokonaisuudekseen myös 100 päivää – 100 metriä -videot, joissa keskitytään erityisesti draivaamiseen ja siihen liittyvään lyöntitekniikkaan. Videoita julkaistaan viikoittain.

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti