100 PÄIVÄÄ - 100 METRIÄ | Jessica Reimanin treenivideot | Opetus |
10.5.2017

100 päivää – 100 metriä: Vatsarutistus jumppapallolla

Vatsarutistus jumppapallolla on täsmäharjoite koko vatsalihasten alueelle. Golfarille hyvä tieto on myös se, ettei liike kuormita liikaa lonkan koukistajaa.

Vatsalihasliikkeet ovat tuttuja kaikille liikuntaa harrastaville ihmisille. Monesti ne tehdään kuitenkin väärin, siten että liike kuormittaa liikaa lonkankoukistajaa. Lonkankoukistan kireys taas on varsin yleinen ongelma ja haittaa myös sujuvaa golfsvingiä.

Monesti liikettä on myös vaikea kohdistaa koko pitkän vatsalihaksen alueelle, eivätkä syvät vatsalihakset kuormitu tarpeeksi.

Jumppapallon päällä tehtävä vatsarutistus eliminoi molemmat riskit ja kehittää vatsan lihaksia koko matkalta ja vieläpä äärimmäisen tehokkaasti. Jumppapalloja löytyy jo jokaiselta kuntosalilta, ja kotitreeneissäkin siitä on paljon hyötyä.

 

Kevään aikana Golfpiste.com :ssa julkaistaan lähes 30 treenivideota, joiden avulla sinunkin on mahdollista kehittää lihaskuntoasi, voimaasi ja räjähtävyyttäsi harjoitteilla, jotka tukevat golfia erinomaisesti.Videoilla mallisuorituksista ja ohjeista vastaa liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin trainer-palvelupäällikkö Jessica Reiman yhdessä Janos Uotilan kanssa. Jessica toimii projektissa osallistujien valmentajana ja vastaa harjoitusohjelmien laadinnasta.

Kaikki videot ja 100 päivää – 100 metriä -projektin materiaalit löydät osoitteesta golfpiste.com/100
ja kaikki opetusmateriaalit osoitteesta golfpiste.com/opetus

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.