Mika Piltz opettaa Tapiola Golfissa.
100 PÄIVÄÄ - 100 METRIÄ | Mika Piltzin opetusvideot | Opetus |
9.4.2017

100 päivää – 100 metriä: Rintarangan asento

Mika Piltz näyttää videolla yksinkertaisen tavan hyvän alkuasennon löytämiseen siten, että rintarangan kulmat asettuvat oikein.

Jos rintarangan kulma on alkuasennossa väärä, lähtee svingi heti ensisenteistä alkaen kulkemaan väärää rataa. Lopputulemana ei tietenkään ole pitkä, saati suora draivi.

Mika Piltz näyttää videolla yksinkertaisen tavan hyvän alkuasennon löytämiseen siten, että rintarangan kulmat asettuvat oikein.

Golfpisteen luottomies Mika Piltz toimii valmentajana 100 päivää – 100 metriä -projektissa. Jokaisen osallistujan, ja jokaisen harrastajan, svingi on yksilöllinen, mutta lyönnin voimantuottoa, mailan liikerataa ja pallon kierrettä koskevat lainalaisuudet kaikille yhteisiä.

Siksi Piltz lähtee opetuksessaan liikkeelle svingin perusasioista pyrkimättä tarjoamaan ”poppaskonsteilla” pikaisia apukeinoja.

Videot kannattaa katsoa huolella. Jokaisessa videossa keskitytään yhteen svingin osa-alueeseen. Pikakaistaa huippudraivaajaksi ei ole, mutta näillä vinkeillä jokaisella on mahdollisuus kehittyä.

Piltzin aikaisemmat opetusvideot löydät Opetus-välilehden alta, ja sinne kerätään omaksi kokonaisuudekseen myös 100 päivää – 100 metriä -videot, joissa keskitytään erityisesti draivaamiseen ja siihen liittyvään lyöntitekniikkaan. Videoita julkaistaan viikoittain.

Kommentit

Oma kommentti