16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Woods: Paluuni hyvin epävarmaa vuonna 2016

Tiger Woods kertoi kuulumisiaan PGA Tourin kisalähetyksen studiohaastattelussa.

Tiger Woods toppuutteli sunnuntaina innokkaimpien toiveita nähdä hänet vielä kilpakentillä meneillään olevan kauden puitteissa. Tähti poikkesi CBS Sports -kanavan kisastudiossa säätiönsä isännöimän Quicken Loans National -turnauksen finaalikierroksen yhteyessä.

Kun studiojuontajat Jim Nantz ja Nick Faldo tiedustelivat Woodsin mahdollisuuksia pelata kilpagolfia vielä tämän vuoden puolella, hän oli asiasta erittäin epävarma.

”En tiedä, haluaisin tietysti pelata”, Woods sanoi. ”Yritys on kyllä kova. Teen joka ikinen päivä harjoitukseni, toisinaan kaksi-kolme kertaa päivässä. Enkä säästele itseäni yhtään.”

Tiger ei ole pelannut kilpailuissa sitten viime elokuun Wyndham Championshipin. Kauden kahden viimeisen majorin osalta hän ei ole antanut virallista ilmoitusta. Woodsilla on entisenä voittajana automaattinen pelioikeus sekä Open Championshipiin että PGA Championshipiin.

Viikko viikolta alkaa kuitenkin näyttää yhä epätodennäköisemmältä, että hän kilpailisi majoreissa tai PGA Tourin turnauksissa kauden 2015–2016 aikana. FedExCupin finaalit eli kiertueen ”pudotuspelit” käynnistyvät jo elokuun 25. päivänä.

Woods sanoi viime viikolla Marylandin turnauksen alla, että hänen on pystyttävä pelaamaan 36 reikää päivässä 4–5 päivää putkeen, voidakseen harkita paluuta kentille.

”Pelikuntoa on vain edelleen hiottava. Se merkitsee jatkuvaa pallonlyöntiä toisensa perään”, hän painotti.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje