16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Verkkosivusto: Rory McIlroyn bägiin Callawayn mailat

Maailmanlistan kakkonen sivaltaa avauksensa Etelä-Afrikan avoimissa Callawayn vielä lanseerattomalla uutuusdraiverilla.

Golfaiheisiin blogeihin erikoistunut No Laying Up -sivusto kertoi viikonvaihteessa, että RoryMcIlroy pelaa vuonna 2017 Callawayn mailoilla ja Titleistin palloilla.

Jutussa mainitaan, ettei pohjoisirlantilainen kuitenkaan ole tehnyt varsinaista välinesopimusta minkään yhtiön kanssa.

NLU:n mukaan McIlroyn setti koostuu mm. Callawayn uudesta Great Big Bertha Epic Sub Zero -draiverista, Custom Apex MB -raudoista, Titleistin Vokey-wedgeistä sekä Odysseyn prototyyppi-putterista. Pallonaan hän tulee käyttämään Titleistin Pro V1x -versiota.

McIlroy on yksi lukuisista Niken sopimuspelaajista, joilla on edessään täysin uudet välinekuviot. Nike ilmoitti elokuussa, että se lopettaa golfvälineiden ja -pallojen valmistuksen ja myynnin vuoteen 2016.

Niin ikään Niken johtaviin ”mannekiineihin” kuuluvan Tiger Woodsin tulevat välineratkaisut ovat herättäneet ennakkoon suurta mielenkiintoa Atlantin takana. Tiger pelasi joulukuun alussa omassa kutsuturnauksessaan TaylorMaden M2 -draiverilla ja M1 -väyläpuilla, Niken raudoilla ja wedgeillä sekä Titleistin Scotty Cameron -putterilla.

Sittemmin Bridgestone ilmoitti tehneensä pallosopimuksen tähden kanssa. Woods käytti jo Hero World Challengessa yhtiön B330-S-palloa.

McIlroy on ensimmäisen kerran uusine välineineen tositoimissa viikolla 2 pelattavassa BMW South African Openissa. Woodsin vuoden 2017 ensimmäinen turnaus on helmikuun puolivälissä vuoronsa saava Genesis Open. Hän on osallistunut tähän Kalifornian Pacific Palisadesissa käytävään kilpailuun edellisen kerran 11 vuotta sitten.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje