26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger Woodsin kilpailukalenteri täyttyy hyvää vauhtia

Woods lisäsi allakkaansa myös Euroopan kiertueen ohjelmaan kuuluvan Dubai Desert Classicin.

Tiger Woods ilmoitti vastikään osallistuvansa helmikuun alussa Arabiemiraateissa pelattavaan Dubai Desert Classiciin. Se merkitsee sitä, että aloitettuaan kautensa Torrey Pinesista, Woods tulee pelanneeksi viiden viikon jaksossa neljä turnausta.

”Olen aina nauttinut pelaamisesta Dubaissa. On hienoa nähdä, miten paljon kaupunki on kasvanut siitä kun ensimmäisen kerran vierailin siellä”, Woods sanoi tiedotteessa.

Dubain kovatasoiseen kilpailuun osallistuvat muun muassa Mikko Ilonen, Rory McIlroy, HenrikStenson ja Danny Willett.

Woodsin kausi käynnistyy tammikuun viimeisellä viikolla San Diegossa käytävässä Farmers Insurance Openissa. Hän on voittanut Torrey Pinesissä kaikkiaan kahdeksan turnausta ammattilaisena.

Seuraavalla viikolla Tiger matkustaa 12 tunnin päähän Dubaihin, jossa hän on pelannut edellisen kerran vuonna 2014. Dubai Desert Classicin Woods on voittanut kahdesti, vuosina 2006 ja 2008.

Tämän jälkeen hän pitää viikon tauon, kunnes vuorossa on Pacific Palisadesissa käytävä Genesis Open. Kaliforniasta Woodsin matka jatkuu kauden ensimmäiseen Floridassa pelattavaan turnaukseen, Honda Classiciin.

Farmers Insurance Open on Tigerin ensimmäinen virallinen PGA Tourin kisa sitten elokuun 2015. Hänelle tehtiin tämän jälkeen lyhyen ajan sisällä kaksi selkäoperaatiota. Woodsin lähes 1,5 vuoden kilpailutauko päättyi joulukuussa isännöimäänsä Hero World Challengeen, jossa hän sijoittui 17 pelaajan joukossa 15:nneksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje