16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kyllä kansa tietää – Mickelson yhdysvaltalaisten suurin suosikkipelaaja

Phil Mickelson oli kansallisessa äänestyksessä ylivoimainen. Myös Tiger Woodsin taidot arvioidaan edelleen korkealle, kun nykytähtiä laitetaan paremmuusjärjestykseen.

Kuka onkaan tällä hetkellä maailman paras golfin pelaaja? Numeroiden mukaan se on maailmanlistan ykkönen Jason Day, joka on saavuttanut 17 edellisessä turnauksessaan hulppeat seitsemän voittoa. Mutta kun valinnan perusteet ovat henkilökohtaisia, niistä ei voi kiistellä.

Yhdysvaltalaisen Public Policy Polling -tutkimusyrityksen teettämän vuotuisen urheilututkimuksen mukaan 22 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että Jordan Spieth on maailman paras golfari. Varsin yllättävää on, että maailmanlistalla sijalla 524 oleva Tiger Woods hävisi Spiethille vain yhdellä prosentilla.

Samainen Woods, joka on kilpaillut edellisen kerran elokuussa (ja uitti vastikään PGA Tourin kilpailun promootiotilaisuudessa kolme peräkkäistä tiilyöntiä veteen) jätti Dayn, PhilMickelsonin ja Rory McIlroyn selvästi taakseen.

Kun tehtäväksi annettiin äänestää suurinta suosikkipelaajaa, oli Mickelson tässä omaa luokkaansa. Myös tässä kategoriassa kakkoseksi sijoittuneen Woodsin jälkeen ääniosuudet olivat varsin pieniä, ja hännänhuipuksi jäi Adam Scott.

Lähde: Public Policy Polling, Golf Channel

Public Policy Polling -tutkimusyrityksen golfäänestys, toukokuu 2016:


Kuka seuraavista on mielestäsi paras golfin pelaaja?

Jason Day 15 %
Rickie Fowler 2 %
Rory McIlroy 10 %
Phil Mickelson 14 %
Adam Scott 2 %
Jordan Spieth 22 %
Bubba Watson 4 %
Tiger Woods 21 %
Joku muu/en ole varma 10 %

Kuka seuraavista on suurin suosikkipelaajasi?

Jason Day 7 %
Rickie Fowler 5 %
Rory McIlroy 8 %
Phil Mickelson 38 %
Adam Scott 4 %
Jordan Spieth 9 %
Bubba Watson 5 %
Tiger Woods 17 %
Joku muu/en ole varma 7 %

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje