26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
European Tour - Kilpagolf

Mikko Ilosella olympialaiset mielessä Ranskan avoimissa

Le Golf National on yksi niistä kentistä European Tourilla, joista Mikko Ilonen ei ole saanut seitsemällä aiemmalla osallistumiskerralla otetta. Viikonlopun kisassa häntä motivoi myös taistelu olympiapaikoista, Roope Kakko ja Mikko Korhonen ovat Iloseen nähden iskuetäisyydellä.

Mikko Ilonen osallistuu yhdeksännen kerran Ranskan avoimiin, jotka pelataan vuoden 2018 Ryder Cup- areenalla,  Le Golf Nationalilla. Menestys on Pariisissa kiertänyt Ilosta, jonka paras sijoitus tässä kisassa on 45. edelliskaudelta.

Huomionarvoista on sekin, että Ilonen pelasi ensimmäistä kertaa ammattilaisena  Ranskan avoimissa toukuussa 2001 heti Masters Tournamentin jälkeen. Lahtelainen starttaa torstaina iltapäivän viimeisissä ryhmissä kello 15.00 seuranaan Robert Karlsson sekä Lee Slattery.

”Ranska ja Pariisi ovat näyttäneet minulle tavanomaista parempia puoliaan. Viihdyn hyvin, kun perhekin on mukana”.

”Kentällä on tehty muutoksia, jotka kaikki ovat mielestäni erinomaisia. Osaa niistä ei edes huomaa. Kelit ovat olleet huonoja, joten kenttä ei ole kunnoltaan kummmoinen. Todennäköisesti pelataan jopa siirtosäännöllä”, Ilonen ennakoi.

Olympiakarsinta on Ilosen, Roope Kakon ja Mikko Korhosen osalta loppusuoralla. Ranskan ja Skotlannin kisojen jälkeen kaksi parasta maailmanlistalta lähtevät Rioon. Ilosen sijoitus on 262., Kakon 280. ja Korhosen 307. Koskaan aiemmin ei kolmikko ole ollut näin lähellä toisiaan.

”Olympialaisten johdosta seuraavat kaksi viikkoa ovat tavallista merkityksellisempiä”, Ilonen nostaa oma-aloitteisesti asian esiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje