26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf - Ryder Cup

Matias Honkala viihtyi Hazeltine Nationalilla

Nevas Golfia edustava Honkala pääsi virallisen Junior Ryder Cupin jälkeen pelaamaan yhdeksän reikää kentällä, joka isännöi perjantaina käynnistyvää aikuisten kisaa.

Matias Honkala oli mukana Euroopan juniorijoukkueessa, joka koki kaksipäiväisesssä  Junior Ryder Cupissa tappion luvuin 8,5-15,5. Voitto oli USA:lle jo viides perättäinen.

Honkala hävisi toisena päivänä kaksinpelinsä Eugen Hongia vastaan, USA:n pelaajat olivat Honkalaa ja hänen parejaan etevämpiä myös maanantaina käydyissä nelinpelissä ja best-ballissa.

 <a href=Matias Honkala ja Italian Emilie Alba Paltrinieri pelasivat maanantain best-ballissa parina. Kuva Getty images" width="4625" height="3083" />

Matias Honkala ja Italian Emilie Alba Paltrinieri pelasivat maanantain best-ballissa parina. Kuva Getty images

”Eka kisapäivä oli osaltani hyvä. Tuuli oli todella kovaa, aamupäivän nelinpelissä Falko Hanischin kanssa nousimme hienosti loppua kohden. Pääsimme vikalle väylälle, jossa löin griinille noin viiteen metriin. Kun tulimme viheriölle kova tuelen puuska puhalsi pallon pois griiniltä ja se oli sitten siinä”, Honkala kuvailee peliä.

Keskiviikkoaamuna juniorijoukkueet pääsivät testaamaan yhdensän reiän verran Hazeltine Nationalia.

”Kenttä ei ollut mitenkään pitkä. mutta kapeahko ja märkä. Griinit oli todella muodokkaat ja nopeat. Siellä allon pystyy puttaamaan ulos griiniltä jos ei ollut tarkkana vauhdin ja linjan kanssa. Oma peli oli ihan hyvää, varsinkin rautalyönnit. Draiveja pitää vielä saada tarkemmaksi”, Honkala analysoi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje