16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Anna Golf -lehti on ilmestynyt

Anna Golfin tuhdin erikoisnumeron aihevalinnoissa on huomioitu lukijoiden toiveet. Jutun linkin kautta pääset tutustumaan lehteen digi-muodossa.

Otavamedian julkaiseman Anna-lehden golfin erikoisnumero, Anna Golf, on ilmestynyt. Annan ja Golflehden toimitusten yhteistyönä koostettu erikoisjulkaisu tehtiin ensimmäisen kerran viime vuonna, ja se sai lukijoilta erinomaisen palautteen. Tämänvuotinen, toukokuun 25. päivänä ilmestynyt lehti on järjestyksessään toinen Anna Golf -julkaisu.

Suuri osa lehden aiheista on valittu lukijoiden toiveiden perusteella. Lehti esittelee muun muassa kevään värikästä golfmuotia, kotimaan viihtyisimmät kentät ja Provencen golfelämyksiä.

Lehden henkilötarinoiden päähenkilöinä ovat muun muassa toimittaja Anna Perho, vuosia yhdessä pelanneet Hilkka ja Matti Ahde sekä naisten maailmanlistan ykkönen Lydia Ko.

Anna Golf -lehti jaettiin kaikille Suomen Golfliiton jäsenseuroihin kuuluville naisharrastajille, yli 40 000 kotitalouteen.

Anna Golfille perustettiin tammikuussa myös oma aktiivisesti toimiva Facebook-ryhmä, jossa on jo 1130 jäsentä. Ryhmään hyväksytään jäseniksi vain naiset.

DSC_0459Naisten Anna Golf Tour pyörähti käyntiin viime sunnuntaina Pickalassa. Seuraava osakilpailu pelataan 12. kesäkuuta Kalajoella. Kiertueella järjestetään yhteensä kahdeksan osakilpailua sekä Portugalin Estorilissa syksyllä pelattava finaali.

Anna Golf Tourin kilpailut ovat avoimia kaikille yli 18-vuotiaille golfia harrastaville naisille. 69 euron osallistumismaksu sisältää pelaamisen, laadukkaan give away -paketin, aamiaisen ja lounaan. Audi sponsoroi Audi-kuljettajille -30% kilpailumaksusta ja Golfpiste.comin jäsenkortin tilaajat saavat 10 euron osallistumismaksusta 10 euron alennuksen.

Lue Anna Golf -lehti digilehtenä tästä

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje