[13][26]

[13][26]

Ursula Wikström 18. Espanjan Aurinkorannikolla

Tasaisuus oli Ursula Wikströmin ( 72-73-73-73,+3) ase Aloha Golf Clubilla Marbellassa päättyneessä LET:n kisassa, jonka voitti 13 lyöntiä paremmalla tuloksella kotimaassaan pelannut Azahara Munoz. Krista Bakkerin sijaluku oli 42.

Ursula Wikströmin otteet LET:n kisoissa ovat parantuneet kauden edetessä.  Tästä ovat hyvänä todisteena kolme viimeistä kisaa. Heinäkuussa käydyssä Scottish Openissa hän oli 34., Saksassa pelatussa LET:n kisassa komeasti kuudes ja nyt 18.

Erityisen merkillepantavaa on , että näissä kisoissa pelaamisena 11 kierroksen tulokset ovat olleet haarukassa 67-74 lyöntiä. Alkuvuoden käynnistysvaikeuksista kertoo se, että ennen Espanjan kisaa Wikströmin kierroskeskiarvo oli 75,88, viimeisten kolmen kisan aikana yli neljä lyöntiä parempi (71,6)

Golf Talmaa edustava Wikström nousee viikonlopun jälkeen muutaman sijan  sekä rahalistalla (40.) kuin myös maailmanlistalla (252.)  Vuonna 2004 LET:lla peliuransa aloittaneelle Wikströmille seuraava kisa on pääkiertueella uran 200. Tällä mittarilla hän on suomalaisista omassa luokassaan. Top 10-sijoituksia on 20, näistä kakkostiloja peräti viisi.

Krista Bakker pelasi itsensä viimeisten joukossa jatkokierroksille ja nousi tuloslistan sijalle 42. Euroja kilahtaa kassaan vajaat 2000, joka saattaa olla ratkaiseva apu kun kauden päätteeksi listataan ne pelaajat, joiden työpaikka uusiutuu rahalistan kautta. Bakkerille  Marbellan kisa oli vasta kauden kuudes pääkiertueella, rahalistan sijoitus (76.)  ennen viikonloppua.