Ei julkaistuja kilpailuja
15.10.2014 3:55
Kenttä
Kenttä: Suljettu
Kentänhoito: Bunkkeriremonttia sekä muita syystöitä
Harjoitusalueet
Par3 -kenttä: Suljettu
Lähipelialue: Suljettu
Klubi
Caddiemaster: KiinniKontioniemessä eteesi avautuu mielenkiintoinen, vaihtelevaan kangasmaastoon rakennettu championship- kenttä. Edettyäsi väylälle 18 voit aistia historiallisen paikan olemassaolon. Vaskiportinahoa vaelsivat esi-isämme jo vuosisatoja sitten. Aloitteleva harrastaja voi kokea oppimisen ja onnistumisen riemua kentän monipuolisilla harjoituspaikoilla. Kokeneelle golfarille kenttä on haasteellinen ja takatiiltä vaativa.

5.2.2015
Seniorien oma aamuvoro Golfhallilla
Senioreille on oma golfvuoro hallilla keskiviikkoisin klo 8-10. Tervetuloa harjoittelemaan ja viihtymään!

» Lue lisää

1.1.2015
Uusi vuosi, uudet nettisivut!
Uudet sivumme löydät osoitteesta www.kareliagolf.fi. Suosittelemme kävijöitä päivittämään kirjanmerkkinsä sekä linkkinsä, sillä emme enää päivitä golfpisteen kautta nettisivujamme uusien sivujen avauduttua. Kiitoksia kävijöille ja tuloksekasta vuotta 2015!

» Lue lisää

15.12.2014
Valmennus- ja opetustoiminta Karelia Golfissa
KarG juniori-ja valmennustoimikunta on tehnyt merkittävän työn valmistellessaan pelisäännöt, joilla mahdollistetaan Karelia Golf ry:n jäsenien golfopetus oman tarpeen ja toiveiden mukaan golfyhteisömme omistamissa ja hallinnoimissa tiloissa.
» Lue lisää

12.12.2014
Pro Shop toimii myös talviaikaan
Haluatko talviharjoitteluusi lisää tehoa. Nyt tarjoan erikoishinnoilla kahta erilaista laitetta, Sky Pro swingianalysaattori, OVH 239 €, nyt 199 € ja Swing Caddie, OVH 299 € ja nyt 275 €. Tämä laite mittaa mm. pallon lentomatkan, mailanpään nopeuden ja Smash Factorin (mailanpään nopeuden ja pallon lähtönopeuden suhde). Näistä löytyy esittelykappaleen joita pääset kokeilemaan laitteita halutessasi.

Mailatestaus on myös mahdollista hallilla. Siellä teemme myös talven aikana mailojen fittaukset.


» Lue lisää

26.11.2014
Yhtiökokous ja seuran sääntömääräinen syyskokous pidetty
Kontiolahti Golf Oy ja Karelia Golf Ry nimenneet hallitukset tulevalle vuodelle. Lisäksi Ry:n syyskokouksessa jaettiin 3 standaaria.

» Lue lisää

14.11.2014
Avoimet ovet Mehtimäen Golfhallilla viikonloppuna!
Mehtimäen Golfhalli avaa ovensa uudelle talvikaudelle lauantaina 15.11.! Avajaisviikonloppuna olemme avoinna poikkeuksellisesti klo 10-16 niin lauantaina kuin sunnuntaina! Lisäksi hallille on avoimet ovet koko viikonlopun ajan, tervetuloa tutustumaan sekä hankkimaan kausikortit tulevaksi talveksi!

» Lue lisää

12.11.2014
Juniorivalmennuksen info pidetty, ilmoittautumiset ryhmiin käynnissä!
Talvikauden junnutreenit pyörähtävät käyntiin tiistaina 18.11. alkaen! Lisätiedot ja ohjeet ilmoittautumiseen löydät täältä!

» Lue lisää» Uutisarkisto

Mehtimäen Golfhalli avoinna:

Katso kevään aukioloajat:

www.kareliagolf.fi


Ei julkaistuja tapahtumia