15.10.2014 3:55
Kenttä
Kenttä: Suljettu
Kentänhoito: Bunkkeriremonttia sekä muita syystöitä
Harjoitusalueet
Par3 -kenttä: Suljettu
Lähipelialue: Suljettu
Klubi
Caddiemaster: KiinniKontioniemessä eteesi avautuu mielenkiintoinen, vaihtelevaan kangasmaastoon rakennettu championship- kenttä. Edettyäsi väylälle 18 voit aistia historiallisen paikan olemassaolon. Vaskiportinahoa vaelsivat esi-isämme jo vuosisatoja sitten. Aloitteleva harrastaja voi kokea oppimisen ja onnistumisen riemua kentän monipuolisilla harjoituspaikoilla. Kokeneelle golfarille kenttä on haasteellinen ja takatiiltä vaativa.

28.10.2014
Kontioniemen kenttä avoinna talviviheriöille, Pilkon par3-kenttä täysimittaisena
Kontioniemen kenttä on avattu pelattavaksi KarG kausipelaajille. Kenttä on sulanut pelikuntoon ja säiden salliessa on pelaaminen kentällä jälleen mahdollista talviviheriöille. Pilkonpuiston par3-kentällä liput on siirretty takaisin viheriöille, joten myös par3-kenttä takaisin pelattavissa kausinmaksun maksaneille!


» Lue lisää

28.10.2014
Mehtimäen Golfhalli avaa ovensa lauantaina 15.11.!
Tervetuloa avaamaan hallikautta Mehtimäen Golfhallille 15.11. alkaen! Avajaisviikonloppuna avoimet ovet, tervetuloa tutustumaan!

» Lue lisää

28.10.2014
Karelia Golf tiedottaa
Karelia Golf Ry:n valmentajana toiminut PGA Pro Tomi Lauronen on irtisanonut sopimuksensa golfin opettamisesta Karelia Golfissa.


» Lue lisää

27.10.2014
Karelia Golfille myönnettiin GEO-sertifikaatti

Kentänhoitotyötä on aina tehty Kontioniemessä esimerkillisesti ja ympäristö huomioon ottaen. Nyt tästä työstä on saatu virallinen tunnustus, joka helpottaa tulevaisuudessa esimerkiksi arvokilpailuiden saamista kentälle.» Lue lisää

20.10.2014
Karelia Golflin jäsenkysely 2014
Karelia Golfin jäsenkysely on jälleen valmiina vastattavaksi! Toivomme Karelia Golfin jäsenien mahdollisimman kattavasti vastaavan tämän vuoden kyselyyn, näin saamme jälleen kehitettyä toimintaamme eteenpäin!

» Lue lisää

16.10.2014
Kentät suljettu
Kentät jäässä ja pelaaminen toistaiseksi kielletty.

» Lue lisää

14.10.2014
Klubi ja viheriöt suljetaan tänään 14.10.
Lisätiedot Klubin ja viheriöiden sulkemisesta sekä loppukauden talviviheriöille pelaamisesta täältä...

» Lue lisää» Uutisarkisto