1.9.2014 9:23
Kenttä
Kenttä: Kesägriinit
Harjoitusalueet
Par3 -kenttä: Auki
Lähipelialue: Auki
Klubi
Caddiemaster: Ma-la 9-20 ja su 9-19

Kontioniemi ja Pilkonpuisto auki!

Kontioniemen ja Pilkonpuiston kentät avoinna kesäviheriöin ennätysaikaisin!

Kontioniemen kausimaksuun sisältyvät tänä vuonna molemmat kentät!

Tervetuloa pelaamaan!Kontioniemessä eteesi avautuu mielenkiintoinen, vaihtelevaan kangasmaastoon rakennettu championship- kenttä. Edettyäsi väylälle 18 voit aistia historiallisen paikan olemassaolon. Vaskiportinahoa vaelsivat esi-isämme jo vuosisatoja sitten. Aloitteleva harrastaja voi kokea oppimisen ja onnistumisen riemua kentän monipuolisilla harjoituspaikoilla. Kokeneelle golfarille kenttä on haasteellinen ja takatiiltä vaativa.

2.9.2014
Nyt liittyminen ja loppukauden jäsenyys 75€
Liity nyt ja saat liittymisen ja Karelia Golfin loppukauden jäsenmaksun hintaan 75€! Jäsenyydellä varmistat liiton vakuutuksen voimassaolon sekä pääset hyödyntämään merkittävät jäsenedut niin Kontioniemen täysimittaisella kentällä, Pilkonpuiston par3-kentällä kuin Mehtimäen Golfhallilla! Unohtamatta tietenkään paikallisia yhteistyöyrityksiämme.
» Lue lisää

1.9.2014
Karelia Golfin viikko-ohjelma 1.-7.9. sekä ajankohtaiset tiedotteet
Kesä alkaa kääntyä syksyyn ja tämä näkyy myös aukioloajoissamme. Viikonloppuna pelataan perinteinen Karhunkierros! Lauantaina pelit Kerigolfissa ja sunnuntaina Kontioniemessä! Tervetuloa pelaamaan 2 Suomen komeinta golfkenttää!

» Lue lisää

1.9.2014
Toni Laakkonen 19:s Finnish Tourilla Paltamossa
Viimeinen kierros laski hieman sijoitusta. Kokonaisuutena Laakkonen oli kisaansa kuitenkin tyytyväinen.

» Lue lisää

1.9.2014
Naistoimikunta kiittää kaudesta 2014!
Suuret kiitokset kaikille naisille kaudesta 2014! Naistoimikunnan tapahtumat on pidetty ja uusi kausi on suunnitteilla. Nyt on aika antaa palautetta menneestä sekä ehdotuksia tulevaan!

» Lue lisää

27.8.2014
Seuraottelu Imatralla ja syysmatka
Seniorit kävivät syysmatkalla pelaamassa Imatralla ja Iitissä.
» Lue lisää

26.8.2014
Emilia Tukiainen ja Juuso Itälä seuran lyöntipelimestareiksi
Menneenä viikonvaihteena taisteltiin Kontioniemessä seuran lyöntipelimestaruuksista. Naiset pelasivat kaksi kierrosta ja miesten 24 parasta perinteisesti kolmen kierroksen kilpailun. Osallistujamäärät olivat jälleen pettymyksiä molemmissa sarjoissa.

» Lue lisää

25.8.2014
Emilia Tukiainen mukana Erkko Trophyssä
Helsingin Golfklubilla Talin perinteikkäällä kentällä pelattu kisa jäi Tukiaisella tällä kertaa kahteen kierrokseen. Emilia pelasi kuitenkin kovassa seurassa pirteästi ja oli kautta aikain ensimmäinen kareliagolfilainen tässä Suomen arvostetuimmassa amatöörikisassa.

» Lue lisää» Uutisarkisto

Pilkonpuisto Golf Cafe

1.9. alkaen:

Ma-pe suljettu, la-su avoinna 12-17.

Kahvila avoinna säävarauksella.