26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Wishon rautamailoista

Etusivu Foorumit Välineet Wishon rautamailoista

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1091060 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Olisiko kenelläkään tässä foorumissa kokemuksia Wishon merkkisistä mailoista, lähinnä mallista 550m ja sen seuraajasta 555m?
    Tai sitten ihan muutenkin kyseisestä merkistä kokemuksia?

    Sattumalta löysin 550m mallin rautaseiskan kirpparilta hintaan 2€, maila vielä ihan uudenkarhea eikä ole tainnut hirveästi ruohokontaktia saanut. Harmi vain että näitä mailoja ei ollut enemmän…

    Jos jollain foorumilaisella tällaiset sattuisi olemaan niin olisin todennäköisesti kiinnostunut nämä ostamaan.

    #1091128 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Se, että sinulla on nyt tuo seiska, tarkoittaa sitä, että jollain on vajaa setti Wishoneita. Omistaja on ilmeisesti unohtanut mailan greenin kantille, josta joku kusipää on sen poiminut. Sen sijaan, että löytäjä olisi jättänyt mailan klubille, hän päätti pitää mailan itsellään ja myydä sen kirppiksellä. Näin kusipäisyyden tunnusmerkistö täyttyy.

    Wishoneita toi maahan aikoinaan ainakin Hekkasen Mikan Mailapaja. Nykyistä maahantuojaa en tiedä. Lapa on kaunis kuin koru ja sillä on hyvä lyödä palloa. Mika teki minulle setin jossa AW – i5 on 550 MB ja i4 – i2 on 550 CB. Lisäksi wedget 52-, 56- ja 60- asteisina. Mailat on minulle kustomoitu eivätkä ole myynnissä.

    Lapoja saa varmasti Amerikasta tilattua yksin kappalein, joten voit alkaa täydentämään settiä tuon seiskan ympärille. Ja saattaahan olla niin, että lapoja tuo joku maahan nytkin. Etsivä löytää. Ja hyvän mailan löytääkin.

    Tai sitten teet niin, että käyt kysymässä myyjältä, miltä kentältä maila on löytynyt ja palautat mailan sinne. Ja kopautat myyjää käkättimeen!

    #1091170 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Minulta löytyy käytetty Wishonin setti, jossa raudat PW-6I ovat 550M ja 5I-4I ovat 550C, toisin sanoen kyseessä on combosetti. Jotain lyhyitä wedgejä siinä on vielä mukana, muistaakseni 58 Wishon ja joku Vokey ja joku santavärkki.

    Pelasin noilla kymmenisen vuotta ja olin perin tyytyväinen. Jos kiinnostaa, niin halvalla lähtee koko läjä. Toki ne ovat kuluneet, mutta vielä viime vuonna niillä pelasin ja enemmän spinniä niillä tulee kuin uusilla mailoillani, kun vain sattuu osumaan palloon…

    #1091172 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Mitä tulee Johtajan ajatuskulkuun palauttamattomasta mailasta, niin se tuntuu mahdolliselta, jopa todennäköiseltä. Toisaalta rautaseiska on se maila, joka yleensä hankitaan koukuttimeksi henkilölle, jota yritetään houkutella golfin pariin. Itsekin sain ensimmäisen golfmailani 30-vuotislahjaksi ja se oli Dunlopin rautaseiska. En sillä koskaan pelannut, joten hyvin olisin voinut myydä sen kirpparilla.

    #1091174 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Juu, kannattaa aina lähteä sillä liikkeelle että kaikki on varastettu…

    Maila löytyi yhdeltä ekotorilta johon ihmiset antavat tavaraa mitä ei enää käytetä ja niitä sitten myydään työllistettyjen pitkäaikaistyöttömien toimesta pienellä hinnalla eteenpäin.

    Onhan näitäkin mailoja aikoinaan saanut ostaa ihan irtomailoina, eivät siis välttämättä ole kenenkään setistä pois. Ja kyseinen maila ei ole ollut käytössä kun siinä ei ole jäljen jälkeä, niitäkin tulee vaikka se kulkisi vain bägissä mukana.

    Yksi hienoimmista mailoista tuo design on. Mutta hirveän paljon näitä ei kyllä ole liikkeellä kun ei niitä ebayssä ole kuin muutama. Täytyy vaan metsästää eteenpäin ja jatkaa hakua.

    #1091198 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Et siis ole kiinnostunut käytetystä setistäni?

    Tiedän myös kuka tekee ihan uusia täällä pk-seudulla.

    #1091200 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Saattaisin olla kiinnostunut, vähän riippuu hinnasta ja mailojen tarkemmasta kunnosta…

    #1091210 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Mulla olis setti Wishoneita, rauta-7 puuttuu, jäi griinin viereen…

    #1091215 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Morjensta pitkasta aikaa! Wishon itse jai ainakin osa-aikaiselle elakkeelle hiljattain ja siirsi mailojensa myynnin englantilaiselle lafkalle nimeltaan Diamond Golf International ltd. Eli jos joku Euroopassa haluaa Wishonin nuppeja ym, niin nyt niita saa helpommalla. Halvemmallakin?

    550 ja 555 taitaa olla vaan jo poistuneet valikoimista, mutta mielestani huikea 575 siella edelleen on.

    #1091370 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    KL1
    Tiedän myös kuka tekee ihan uusia täällä pk-seudulla.

    Kuka noita muuten nykyään kasailee? Muistaakseni 4par aikanaan ja Partillahan oli myös muistaakseni joku harrastajaprojekti Wishonin tiimoilta? Kyseessähän oli jo tuolloin laadukkaat komponentit, ja Golfinnin mukaan laatu ei ole siitä heikentynyt.

    Minulla aikanaan oli myös 550c setti. Se meni aika nopeasti eteenpäin. Ei sen takia että siinä mitään olisi vikaa ollut, noihin aikoihin vaan ajauduin puolivahingossa elinikäiseen viha-rakkaussuhteeseen Mizunon kanssa.

    #1091375 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    kj47 ja KL1, jos haluatte vaihtaa yhteystietojanne kauppa-asioissa, pistäkää ne modeboxiin, voin välittää ne toisillenne.

    moderaattori@golfpiste.com

    #1091458 Vastaa Ilmoita asiaton viesti
    KL1

    Kuka noita muuten nykyään kasailee? Muistaakseni 4par aikanaan ja Partillahan oli myös muistaakseni joku harrastajaprojekti Wishonin tiimoilta?

    Nimimerkki Vasen Pakki teki minun mailani, joten sieltä suunnalta asiaa voi tiedustella. Minulta saa ihan tarkatkin tiedot, en ryhdy niitä tässä levittelemään. Jos jotakuta kiinnostaa, ottakoon minuun yhteyttä, tarkkasilmäisimmät tietävät mistä yhteystietoni löytyvät, tai sitten voi käyttää tuota moderaattorin postilaatikkoa.

    #1091459 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Vasen Pakki, niinpä olikin.

    #1091565 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Taitaa tosiaan olla aika kiven alla löytää jostain uutta tai edes uudenkarheaa Wishonin 550 settiä. Niitä ei kai ole tehty enää moneen vuoteen, mikä on suuri sääli. Omasta kokoelmasta löytyy 550 Combosetti ja pelisettinä on ollut jo monenmonta vuotta Limited Edition setti numeroltaan 245 + Rifle Tour Flighted. Lyhyemmät alkavat olemaan jo melko karussa kunnossa, mutta toisaalta rautakakkonen näyttää kestävän ihmeen hyvin käyttöä.
    Todella hyvät mailat kyseessä jos tykkää tuollaisista pelkistetyistä no-bullshit raudoista.

    #1091671 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Voidaan pitää varmana, että joku on tilannut mailantekijältä itselleen tai kaverilleen Wishonin muscle back bladen, jossa on peukalon kynnen kokoinen sweet spot, maksaen siitä toistasataa euroa, ihan vaan kokeillakseen miltä pallon lyöminen tuntuu ja sitten vienyt sen käyttämättömänä ekotorille myytäväksi kahdella eurolla. Näin sen on täytynyt tapahtua. Kaikki muu on ilkeää arvailua ja minua nyt kamalasti hävettää. Anteeksi ja perseen kokoinen hymiö.

    #1096361 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Eksyin pitkästä aikaa näille sivuille. Toin tosiaan aikoinani Wishonia maahan ja rakensin mailoja. Siitä taitaa tosin olla jo 10 vuotta aikaa.

    550m on minun silmääni erittäin kaunis lapa. Jotain yksittäisiä lapoja löytyy vielä autotallista, mutta täyttä settiä niistä ei enää saa. Oman settini pidän muistona niistä sjoista.

Esillä 16 viestiä, 1 - 16 (kaikkiaan 16)
Vastaa aiheeseen: Wishon rautamailoista

Etusivu Foorumit Välineet Wishon rautamailoista