16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

Tallinnan lähellä golfaamaan?

Etusivu Foorumit Matkailu Tallinnan lähellä golfaamaan?

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Moro,

    Aloittelevalla golffarilla on suunnitteilla ensimmäinen golfmatka. Ajattelin jotta naapurimaa Viro olisi sopivan kotoisa ratkaisu. Olisiko teillä suositella jotain tiettyä kenttää tallinnan lähettyviltä?

    KL

    Estonian Country Club on tuon alueen ykköskenttä. Niitvälja taitaa olla ajallisesti lähempänä keskustaa, mutta on aika mielenkiinnoton, samoin Suuresta.

    EGCC on ykkönen kuten KL totesi.
    Niitväljassa on aika paljon vesiesteitä jotka tuovat aloittelijalle haastetta. Silti paljon pelattavampi kuin Suuresta. Aloittelijallakin palaa hermo Suurestan raffeihin joihin katoaa kaikki väylältä yli 10cm sivussa olevat pallot. Näitä aloittelijalle saattaa toisinaan tulla..

    Jos aikaa on, niin suosittelisin sekä Niitväljan että EGCC:n pelaamista. EGCC on todellakin ykkönen, mutta aloittelijalle Niitvälja saattaa kuitenkin olla leppoisampi kenttä.

    Miellyttäviä vierailukohteita molemmat.

    Kiitoksia paljon vastauksista. Viikonloppuun mahtuu hyvin EGCC ja Niiitvälja. Pistän myöhemmin raporttia miten reissu sujui.

    Turhaan sitä Suurestaa on haukkua, ja Niitvälja on mielestäni ajallisesti kauimpana…

    Sellainen tilannepäivitys EGCC:stä, että greenit on tällä hetkellä surkeimmat mitä vähään aikaan on nähty missään. Ei yhtään kunnollista tullut perjantaina vastaan. Täysi gf (89 EUR) kuitenkin voimasssa. Ei ehkä muutamaan viikkoon kannata mennä jos on muita vaihtoehtoja.

    Pe-su tuli kierrettyä EGCC, Pärnu Bay, White Beach ja Niitvälja. Kentät oli hienossa kunnossa poislukien EGCC:n viheriöt, jotka olivat aivan kamalat. Oma suosikki oli Pärnu Bay, joka oli upea kenttä joka tavalla.

    Jos menee Suomenlahden yli laivalla ilman omaa autoa, niin EGCC:n ja Niitväljan kentille pääsee tietysti satamasta suoraan taksilla. Paljonko viralliset taksit suurinpiirtein ottavat tuosta matkasta hintaa yhteen suuntaan? Ja toisaalta kuinka hyvin paluu satamaan näiltä golfkentiltä onnistuu takseilla eli kuinka takseja on kentillä saatavissa ja millaisilla odotusajoilla?

    KL

    Jos olet suoraan yhteydessä ao. kentälle, niin saattavat järjestää kuljetuksen mennen tullen, tosin tuskin yksittäiselle henkilölle. Joka tapauksessa järjestävät taksin sinulle kierroksen päätteeksi, kun vain pyydät saapuessasi.

    GWS

    Toinen vaihtoehto on sopia menotaksin kanssa, että tulee noutamaan tiettyyn kellonaikaan kierroksen jälkeen. Muistelisin, että Tallinkin taksilla matka keskustasta EGCC kentälle olisi ollut jotain 30e pintaan, mutta tästä on kolmisen vuotta aikaa.

    lauantaina (25.6)pelattiin ensimmäistä kertaa Suuresta. Eihän se minun suosikkikenttä tule olemaan. Keli oli raskas, kenttä pehmeä, paarmoja ja muita hyönteisiä haitaksi asti. Ei kentän lay-out huono ole, tyhmempiäkin kenttiä on pelattu Suomessakin. Jos Viroon menee ensi kertaa pelaamaan ehkä Joelähtme ja Niitväljä ovat parempia vaihtoehtoja. Mutta ei ennakkoluuloja Suurestankaan suuntaan.

    Onko viime päivien kokemusta EGCC:n kunnosta? Ensi viikolla pitäisi mennä, mutta pitääkö vaihtaa Niitväljaan tms.

Esillä 13 viestiä, 1 - 13 (kaikkiaan 13)
Vastaa aiheeseen: Tallinnan lähellä golfaamaan?

Etusivu Foorumit Matkailu Tallinnan lähellä golfaamaan?