26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

Portugalin kentät?

Etusivu Foorumit Matkailu Portugalin kentät?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Mielipiteitä Portugalin parhaista ja kauneimmista kentistä…?

    EFC

    Olen pelannut Peninan ja Palmareksen. Molemmat ok. Palmares on ehkä hieman tuntematon, mutta mielenkiintoinen, osin merenrannalla sijaitseva kenttä. Korkeuseroja löytyy aika lailla, joten helteillä ’huonokuntoisille’ auto voi olla paikallaan. Kenttä sijaitsee Portimaosta hieman länteen.

    Kun olen lukenut tämän palstan juttuja pelaamisesta ruuhkaisilla kentillä jossa syyllistetään

    milloin ketäkin niin voin paikallisella tuntemuksella

    (noin 10v)kertoa, että sekä kysymykseen parhaista että kauneimmista kentistä löytyy vastaus:Pohjois-Portugal ja siellä Montebelo, Ponte de Lima, Amarante sekä linkskenttänäEstela:Tässä parhaasta päästä ja mikä parasta ei ruuhkaa eikä ajanvarauksia.Viikolla pelaat melkein privaatti kentillä,pelaajia 5-20 henk/ per kenttä.Ei moni usko, mutta lue esim. tämän palstan

    golfmatkat/matkakertomukset Pohjois-Portugal niin saat hieman tietoa täällä pelanneilta, eikä tämän kirjoittajan tarina ole ainoa.Pelaamisen hintataso on noin puolet etelän vastaavista.Muutenkin eläminen näillä seuduilla on huomattavasti edullisempaa kuin turistien kansoittamilla alueilla (Algarve,Lissabon).

    Lisätietoa näistä kentistä:

    http://www.portugalgolf.pt

    Muuta lisäinfoa:

    kalevi.vesterinen@netvisao.pt

    Lue lisää: Pohjois-Portugal

    En ole pelannut kovin monella, joten nimitys ’Portugalin paras’ on hiemen uskalias, henkilökohtaiset suosikkini kuitenkin:

    Etelän kenttiä mukavimpina pidän Keski-Portugalia ja sieltä kentät Troia (Bobby Jones) ja Quinta do Toro (Joku paikallinen?). Troia on haasteellinen ja Toro taas leppoisampi. Molemmissa erona etelän kenttiin on (ainakin lokakuussa) tyhjä kenttä ja kohtuullinen green fee.

    Koko päivän ohjelmaa ei tarvitse tehdä tiiausajan mukaan vaan kentälle voi mennä silloin kun siltä tuntuu ja lähteä pelaamaan. Tai jos jää jotain hampaankoloon eka rundilla niin voi heittää toisen päälle.

    Näitä kenttiä hienompi (tarkoittaa lähinnä klubi yms oheistoimintaa), mutta kalliimpi on Penha Longa. Jos ongelmana on saada slaissi pysymään väylällä niin tämä kenttä on sinulle: Tilaa riittää.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: Portugalin kentät?

Etusivu Foorumit Matkailu Portugalin kentät?