23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

Mombasa Kenia

Etusivu Foorumit Matkailu Mombasa Kenia

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Olimme lomamatkalla Mombasassa (Kenia) helmikuussa 2012.
    Mukaan piti ottaa omat mailat, mutta bäkin kuljetus koneessa olisi maksanut 45 e/suunta
    joten vuokrasin mailat tai jotain sinne päin eli kannatan omien mailojen raahaamista vaikka
    hinta on kova.
    Pelasin kaksi kentää aivan Mombasan läheisyydessä Nyali sekä Vipingo. Viimeksi mainittu oli aivan luksus eikä mitään huonoa sanottavaa tuosta Nyalistakaan.
    Olen pelannut maailmalla useita kenttiä ja kokemukseni edellämainitusta mahtuu yhdeksi parhaimmaksi (Vipingo). Caddyt on pakollisia, mutta saamani kokemuksen mukaan en ole sellaista ammattiylpeyttä ja taitoa nähnyt muualla. Ystävystyin caddyyn, Fred joka vei minut tuolle Vipingon kentälle. Olen kirjeenvaidossa Fredin kanssa yrittäen auttaa hänen tytären koulunkäyntiä myös tällä viestittelyllä, joten jos menet pelaamaan tuolle alueelle soita Fredylle
    niin saat hyvän pelikaverin. +254 720102 417

    Kenia kohteena voisi olla potentiaalinen ensi talven golfmatkaa suunniteltaessa. Mitä maksoit GF-maksua ja oliko kentille pääsyssä mitään erikoisvaatimuksia, esim. vain jäsenen seurassa?

    Katselin Googlesta tietoja Kenian kentistä mutta missään ei mainittu kustannuksista. Lisäksi näkyivät järjestävän eri mittaisia golfsafareita alkaen jostain USD 3500,- tasosta.

    Nyali on edullinen pelata, GF sisältäen mailavuokran oli noin 40 eur kun pelasin siellä tammikuussa. Sijainti on lähellä Mombasan keskustaa joten matkakulujakaan ei juuri tule. Ihan asiallinen kenttä, ei mikään uberhieno vaan ei huonokaan. Paria kierrosta enempää en kuitenkaan varmaan siellä viitsisi pelata ainakaan samalla viikolla. Vuokramailoissa jotkut vanhat Callyn raudat ja sekalaiset puut, putteri oli aivan liian raskas niille griineille 🙁
    Hyvät kuitenkin suhteessa hintaan 🙂

    Vipingo oli sitten tosi hieno ja mielenkiintoinen kenttä. Rangellakin oli nurmi paremmassa kunnossa kuin olen koskaan nähnyt yhdelläkään suomalaisella kentällä. Kannattaa ehdottomasti pelata jos vain nurkille sattuu. GF ja mailavuokra + golfauto kahdelle oli siinä 100 huiteissa per nuppi. On sen verran mäkinen kenttä, että suosittelen autoa kun hellettä on yli 30* Siinä sitten käditkin juoksi auton vieressä koko kierroksen, on näet kädipakko. Vuokramailat oli aivan uudet, erittäin asiallinen muistaakseni TM:n setti joka oli brandatty Vipingoksi.

    Vipingo on hyvän matkaa pohjoiseen, vajaan tunnin automatka Mombasasta joten majoituspaikasta riippuen matkakuluja voi tulla aika lailla.

    En tiedä Nairobin kentistä mutta minulla on sellainen olo etten lähtisi Keniaan golfmatkalle. Muuten kyllä voisin mennä uudelleen ja pelata golfiakin, mutta jos päätarkoitus on golf niin sitten mieluummin lentäisin suoraan Kapkaupunkiin tms paikkaan jossa on enemmän tarjontaa pienemmällä alueella.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
Vastaa aiheeseen: Mombasa Kenia

Etusivu Foorumit Matkailu Mombasa Kenia