16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

Dublinin alueen syysgolfvinkit?

Etusivu Foorumit Matkailu Dublinin alueen syysgolfvinkit?

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • Menossa syyskuun lopussa 3 päiväksi Dubliniin ja kaikki kentät kiinnostavia, mutta hinta/laatusuhde kiinnostaa eniten. Onko esim. Portmarnock links Championship hintansa väärti? Entä The Island tai Royal Dublin? Corballis (par 66) vain 25,-, kannattaako tsekata?

    The Island kannattaa käydä pelaamassa, makso mitä makso. Spektaakkelimainen..
    Portmarnock Hotel links vanhan kentän vieressä on hinta/laatu suhteeltaan parempi.
    St Annes on Royalin naapurissa joten maisemat samat mutta hinta parempi.(molemmat kentät täysin tasaisia plaaneja), mutta OK.

    Portmarnock Links on uudehko Langerin suunnittelema kenttä ja mielestäni erittäin hyvä. Hotellin asukkaille hinta hyvin edullinen, mutta vink vink … aamukoneella jos tulet, niin syö buffet-aamiainen hotellissa ja sitten kentälle.

    Jos etsit uudempaa ei-links kenttää, Carton Housen 2 kenttää Dublinista länteen ovat hyvä vaihtoehto.

    Onkohan Langer saanut lisäbonuksen jokaisesta piirtämästään bunkkerista? Tuntui, että niitä on ainakin sata liikaa yhdelle kentälle. Vanhempi Portmarnock on mielestäni parempi. Ja tietenkään K Clubia ei voi unohtaa. Ehdottomasti otettava listalle.

    Edellä tulikin esille kuuluisia (ja hyviä) vaihtoehtoja..Jos aikaa on useampia päiviä kannattaa käydä tutistumassa Hollystown’in kenttään. Sen suunnittelija Eddie Hackett on todellinen klassikko Irlannissa (kannattaa googlata ja katsoa listaa kentistä joita hän on piirrellyt). Tässä eräs osoite:
    http://www.irishgolfarchive.com/Bio/EHackett.htm

    Hollystown’in kenttä ( 3 x 9 väylää) polveilee melko tasaisessa puistomaisemassa johon ne ovat sopuisasti asettuneet. Väylät ovat hyvin hoidettuja, greenit osin vanhanaikaisen pieniä (Hackett!). Eihän se itsessään ole mikään maailmankuulu golf-ihme, kuvailisin sitä lähinnä tavallisten dublinilaisten kotikentäksi. Tarpeelliset palvelut löytyy muttei ehkä kaikkein hienointa kaakelia pukuhuoneesta. Eikä Hollystown varsinaisesti olekaan mikään turistigolfareita jahtaava pyydys. Toisaalta greenfee’kin on edullisemmasta päästä.

    Klubilta löytyy juuri sitä konstailematonta aitoa historian havinaa ja erittäin ystävällistä palvelua. Suosittelen tekemään kierroksen jälkeen tuttavuutta paikallisten kanssa ja vaikkapa kyselemään heiltä hieman lisää em. Eddie Hackett’istä. Todennäköisesti ulkomainen vieras saa sellaisen oppitunnin irlantilaisesta golf’ista jota ei löydy mistään turistioppaista.

    Sijaitsee tolkun matkan päässä keskustasta, aika lähellä lentokenttää..

    Kuten mainittua niin The Island on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Ylihintainen toki, kuten oikeastaan kaikki Dubaissa… Jos budjetti on yhtään esteenä, niin suosittelen katsomaan erilaiset hotelli tarjoukset, joista osaan saattaa sisältyä kenttämaksu ja caddy.

    Hei.

    Suunnitteilla ensi heinäkuussa noin viiden päivän retki Irlannin golfkentille. Maa on varsin tuttu muissa merkeissä mutta golfaamassa en ole siellä ollut.
    Mitä kautta olette varanneet pelimatkat sinne? Suoraan eri kentiltä vai keskitetysti jonkun agentin kautta?

    Ajatus on pelata ainakin yksi huippukenttä (kallis) ja 3-4 muuta kenttää Dublinin ympäristössä.

    Dubliniin kannattaa minusta mennä ihan omin toimin
    – lento esim Finskillä hyvät yhteydet
    – auto netistä
    – hotellit netistä
    – tiiausajat suoraan kentiltä
    – muutamalla kentällä hotelli+golf paketteja (kuten Portmarnock Links)

    Corballiksessa käytiin keväällä 2015 ja se oli todellakin mielestämme hintansa väärtti. Samoin St. Anne oli hyvä vaikkakin tasainen kuin pannukakku. Samalla käytiin Luttrellstown (puistokenttä, niitähän on Suomessakin) ja Wicklow (merenrannalla melko mukava kenttä hieman kauempana Dublinista), jotka eivät olleet linksejä.

    Ehdotuksena Dublinen alueen kentiksi – Druids Glen Golf Resort, n. 20km Dublinista etelään. Jo mainittu Portmarnock Hotel & Golf Links on mainio, mutta kannattaa pyrkiä olemaan jonkun paikallisen seurassa – muutoin saattaa seuraava tii boxi (tai väylä 🙂 olla hakusessa ..

    Omatoimisesti lennot, autot ja suoraan kentille/resorteille yhteydessä, tai sitten olen muutamilla reissuilla käyttänyt – sekä yksin että kaksin matkustaessa – http://www.golfbreaks.com palveluksia, tosin tuolta ei juurikaan lentoja löydy (tai jos löytyy, niin lähdöt UKsta), mutta tarjouksia kentistä ja hotelleista kyllä. Hotellit/resortit pääsääntöisesti 4/5 tähden paikkoja. Suosittelen.

    #1088988 Vastaa Ilmoita asiaton viesti

    Ite tein viime vuonna golfmatkan Irlantiin ja Dublinin seudulle, ja pidin kyllä erityisesti tuosta Royal Dublin kentästä.

    Oli vään vähän haastava matka, kun oli monesti tosi vaikee saada mitään ruokaa ilman gluteenia. Et jos jolla kulla on sama tarve, niin kannattaa olla sen suhteen tarkkana.

    Palattiin sunnuntaina Dublinista ja kierrettiin 5 kenttää. Sää suosi eikä sateenvarjoa tällä kertaa tarvittu. Pelattiin alkuun paketti ”Lambay Golf Triangle”, joka sisältää 3 kenttää:Balcarrick, Beaverstown ja Donabate. Kaikki hyviä kenttiä ja erityisesti Beaverstown miellytti silmää. Tämä kolmen kentän paketti maksoi vain 95 € ja sisälsi peruspihvin klubilla kierroksen jälkeen. Seuraavana oli vuorossa Howth, joka on mäkinen mutta maisemat merelle mykistävän kauniit! Hinta 75 €. Viimeisenä pelattiin Swords Open, hinta 35 €. Eli edullisestikin pärjää ja kentät hyvässä kunnossa. Kun lennot Finskillä sopivat hyvin aikataulullisesti ja hintakin oli vain 160 €, voi Dublinia hyvin suositella pitkän viikonlopun kohteeksi. Asuimme keskustassa ja liikuimme taxilla. Taxi maksoi n. 35 € per suunta. Ja kierroksen jälkeen keskustassa riittää pubeja live musiikkeineen!

    Vähän kauempana Kilkenny Golf Club ja Mountain View, suosittelen.

Esillä 14 viestiä, 1 - 14 (kaikkiaan 14)
Vastaa aiheeseen: Dublinin alueen syysgolfvinkit?

Etusivu Foorumit Matkailu Dublinin alueen syysgolfvinkit?